Skip Navigation

Duurzame Week

Non-profit

Over ons

Stichting Duurzame Week is ontstaan vanuit de behoefte substantieel bij te dragen aan meer duurzaamheid in de samenleving. Als grootste duurzaamheidsfestival van Nederland vullen we het gat van een...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieCommunity & familieDierenwelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Thema-expert

Vacature · 2–8 uur/week
Veemarktplein 41, 3521 BC Utrecht, Netherlands
Festival
#24700
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Duurzame-Week/activiteiten/Thema-expert/24700 om je aan te melden
SamenvattingOrganiseer meet-ups en programmaonderdelen over diverse duurzame thema's voor Duurzame Week-Green Up Your Life!
Uitgebreide omschrijving

Duurzame Week – Green Up Your Life is een organisatie die mensen helpt hun (werk)leven te verduurzamen. We geven antwoord op de vraag hóe je dit aanpakt. Door praktische handvatten waarmee je vandaag nog aan de slag kunt. Naast ons bekende, jaarlijkse festival bieden we het hele jaar door content en activiteiten, en laten we zien dat je niet alleen voor staat. Wij laten zien dat een groener leven voor iedereen haalbaar is! Help jij onze boodschap de wereld in?

Een goed en actueel programma is de basis van ons bestaan. Voor duurzaamheidsprofessionals organiseren we maandelijks de inhoudelijke netwerksessie Duurzame Meetup. En tijdens het festival Duurzame Week is er aanbod voor mensen die meer willen weten over duurzaamheid. Je organiseert met je team een aantal meet-ups per jaar en een aantal programmaonderdelen tijdens het Duurzame Week Festival. Wat verwachten we van je?

Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het thema dat je kiest; bijvoorbeeld mobiliteit, klimaatadaptatie of agrifood

Je kunt een inhoudelijk programma organiseren

Je bent aanwezig tijdens meetings, eens per twee weken op donderdagavond

Je schrijft korte teksten over de programmaonderdelen die je organiseert. 

Samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel! Werkervaring in deze richting is geen vereiste, wel een pre. 

Is de omschreven functie niet helemaal wat je zoekt, maar vind je Duurzame Week toch interessant? Neem gerust contact met ons op via onderstaande roze knop! Dan kijken we samen wat er nog meer mogelijk is. 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Duurzame Week
Stichting Duurzame Week is ontstaan vanuit de behoefte substantieel bij te dragen aan meer duurzaamheid in de samenleving. Als grootste duurzaamheidsfestival van Nederland vullen we het gat van een podium met wat er speelt op duurzaamheidsgebied. Het is een springplank van inspiratie, verbinding en activatie in Nederland.
·
#24700
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Duurzame-Week/activiteiten/Thema-expert/24700 om je aan te melden