Skip Navigation

Duurzame Week

Non-profit

Over ons

Stichting Duurzame Week is ontstaan vanuit de behoefte substantieel bij te dragen aan meer duurzaamheid in de samenleving. Als grootste duurzaamheidsfestival van Nederland vullen we het gat van een...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieCommunity & familieDierenwelzijnKinderen & Jeugd
Deel

PR en Marketingtopper

Vacature · 2–8 uur/week
Veemarktplein 41, 3521 BC Utrecht, Netherlands
Festival
#24122
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Duurzame-Week/activiteiten/PR-en-Marketingtopper/24122 om je aan te melden
SamenvattingZorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen weten hoe ze hun leven kunnen verduurzamen én hoe Duurzame Week/ Green Up Your Life ze daarbij helpt!
Uitgebreide omschrijving

Duurzame Week – Green Up Your Life is een organisatie die mensen helpt hun (werk)leven te verduurzamen. We geven antwoord op de vraag hóe je dit aanpakt. Door praktische handvatten waarmee je vandaag nog aan de slag kunt. Naast ons bekende, jaarlijkse festival bieden we het hele jaar door content en activiteiten, en laten we zien dat je niet alleen voor staat. Wij laten zien dat een groener leven voor iedereen haalbaar is! Help jij onze boodschap de wereld in?

Om dit allemaal voor elkaar te krijgen, is zichtbaarheid en vindbaarheid door bezoekers én partners essentieel. Er zijn verschillende rollen beschikbaar:

SEO/SEA Manager

Je optimaliseert onze website en zorgt ervoor dat iedereen onze site weet te vinden. Je ontwikkelt en beheert SEA campagnes via Google Ads.

PR Manager

Je bedenkt met je team creatieve en ludieke marketing/PR-acties, die leiden tot zichtbare en positieve aandacht van Duurzame Week.

Dit hoef je niet helemaal alleen te doen; je werkt altijd samen in een team en er zijn genoeg mensen met wie je kunt overleggen en brainstormen. Samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel! Werkervaring in deze richting is geen vereiste, wel een pre. 

Zijn de omschreven functies niet helemaal wat je zoekt, maar vind je Duurzame Week toch interessant? Neem gerust contact met ons op! Dan kijken we samen wat er nog meer mogelijk is! 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Duurzame Week
Stichting Duurzame Week is ontstaan vanuit de behoefte substantieel bij te dragen aan meer duurzaamheid in de samenleving. Als grootste duurzaamheidsfestival van Nederland vullen we het gat van een podium met wat er speelt op duurzaamheidsgebied. Het is een springplank van inspiratie, verbinding en activatie in Nederland.
·
#24122
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Duurzame-Week/activiteiten/PR-en-Marketingtopper/24122 om je aan te melden