Skip Navigation

Digiwijs 3.0

Non-profit

Over ons

Leren computeren in de buurt

Computers zijn handig als je er wat mee kunt. Lang niet iedereen is zo handig. Digiwijs 3.0 helpt iedereen die niet of nauwelijks overweg kan met de computer en internet...

Community & familieVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Vrijwilliger ICT-ondersteuning computercursussen

Vacature · 1–8 uur/week
Stroyenborchdreef 12, 3562 GN Utrecht, Netherlands
ITTechnologie
#24183
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Digiwijs-30/activiteiten/Vrijwilliger-ICT-ondersteuning-computercursussen/24183 om je aan te melden
SamenvattingWil je ervoor zorgen dat onze cursisten les kunnen krijgen op goed functionerende computers? Dan zijn we op zoek naar jou!
Uitgebreide omschrijving

Tijdens de laagdrempelige computercursussen van Digiwijs 3.0 kunnen mensen digitaal vaardiger worden en meer vertrouwen krijgen in het gebruiken van de computer/ het internet. Dit opent de deur naar zelfstandig digitale zaken regelen en een groter sociaal netwerk. Digiwijs biedt cursussen aan op ongeveer 25 locaties in de stad Utrecht en Vleuten/ De Meern.

Wat ga je doen?


Als vrijwilliger ICT- ondersteuning wil je graag bijdragen aan een soepel verloop van de computercursussen. Je zorgt ervoor dat de computers en tablets op diverse cursuslocaties zo optimaal mogelijk werken. Dit doe je bijvoorbeeld door met enige regelmaat de verschillende programma’s te optimaliseren en op te schonen. Verder sta jij klaar voor technische vragen van onze vrijwillige docenten en ben je bereikbaar voor een soort eerste hulp bij ICT-storingen. Als er een technisch probleem is dan ben jij bereid om deze zo snel mogelijk op te lossen.

We zoeken iemand die…

  • Zelfstandig kan werken en ook samen met anderen taken kan verdelen
  • Het leuk vindt computers optimaal te laten functioneren
  • Het fijn vindt om hiermee bij te dragen aan het digitaal vaardiger maken van onze cursisten
  • Gemakkelijk en snel kan reizen (het liefst met eigen vervoer) naar onze cursuslocaties in Overvecht, Kanaleneiland, Zuilen, Ondiep, Lunetten, Hoograven en Leidsche Rijn en Vleuten/ De Meern.
  • Flexibel inzetbaar is. Het aantal uur is heel variabel. Het kan zijn dat er de ene periode een 'grote klus' is en dat er in de weken erna alleen incidenteel een probleem moet worden opgelost. 

We bieden…

  • Een betrokken team van vrijwilligers
  • Ondersteuning van professionals
  • Een vrijwilligersvergoeding voor je inzet 
  • Een mooie aanvulling van je C.V.

Interesse of meer weten? 

Neem dan contact op met Peter via 'aanmelden'.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Digiwijs 3.0 > Vrijwilliger ICT-ondersteuning computercursussen
Over Digiwijs 3.0
Leren computeren in de buurt

Computers zijn handig als je er wat mee kunt. Lang niet iedereen is zo handig. Digiwijs 3.0 helpt iedereen die niet of nauwelijks overweg kan met de computer en internet.

Digiwijs 3.0 is een project van WIJ 3.0, een all-round organisatie voor activering van kwetsbare mensen en re-integratie naar opleiding of werk.

In een cursus van Digiwijs 3.0 leren mensen om met een computer te werken. In de oefen-inloop kan men terecht om gewoon zelf te oefenen. En bij de themalessen richten we ons op een bepaald aspect van het computeren.
·
#24183
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Digiwijs-30/activiteiten/Vrijwilliger-ICT-ondersteuning-computercursussen/24183 om je aan te melden