Skip Navigation

Diakonessenhuis

Non-profit

Over ons

Een kleinschalig algemeen ziekenhuis met grote ambities? Een ziekenhuis dat mensgerichte en toegewijde topkwaliteit zorg biedt? Zoek je een werkomgeving waar collega’s elkaar kennen en makkelijk...

Gezondheid & Welzijn
Deel

Vrijwilliger geestelijke verzorging

Vacature · Flexibel
Bosboomstraat 1, 3582 KE Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#25359
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Diakonessenhuis/activiteiten/Vrijwilliger-geestelijke-verzorging/25359 om je aan te melden
SamenvattingWe zoeken jou voor de vrijwilligersdienst op het gebied van geestelijke verzorging. Zou je ons gemiddeld 1x per maand willen helpen?
Uitgebreide omschrijving

Vrijwilliger (geestelijke verzorging)

Hier kom je te werken:
We hebben een goede en gezellige groep vrijwilligers in het Diakonessenhuis Utrecht, maar uitbreiding op alle fronten is zeer gewenst! We zoeken jou voor de vrijwilligersdienst op het gebied van geestelijke verzorging. Zou je ons gemiddeld 1x per maand willen helpen?

Dit ga je doen:

Een groepje vrijwilligers nodigt op zaterdagmorgen alle patiënten voor de viering uit. 
Werktijd: 1 x per maand van 10.30 uur - 12.00 uur.
Op zondag hebben we vrijwilligers nodig die de patiënten per bed of per rolstoel halen voor de viering en terugbrengen naar hun kamer.
Werktijd: 1 x per maand zondags van 9.00 uur - 12.00 uur.
In de kerkdienstruimte verlenen kosters hand- en spandiensten. Ze richten het personeelsrestaurant in tot kerkzaal en zijn verantwoordelijk voor de goede gang van zaken tijdens de viering.
Werktijd: 1 x per maand zondags van 9.00 uur - 12.00 uur.
Een groep ambtsdragers / vertegenwoordigers van protestantse en katholieke huize geeft mee vorm aan de oecumenische geloofsgemeenschap in het Diakonessenhuis. Drie keer per jaar wordt er vergaderd met de Pastorale Raad. Daarnaast is actieve betrokkenheid bij de voorbereiding van de viering ook welkom.

Dit is wat we jou bieden:

Er zijn veel verschillende redenen om vrijwilliger te worden bij het Diakonessenhuis. Je kunt rekenen op veel waardering, je leert nieuwe mensen kennen en je kunt écht iets betekenen voor een ander
Je maakt deel uit van een gezellig vrijwilligersteam
Je ontvangt een reiskostenvergoeding en een vergoeding voor een maaltijd in ons personeelsrestaurant

Eerst een keer komen kijken om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis:

De vrijwilligers in het ziekenhuis bieden de patiënten extra aandacht, een luisterend oor en hebben daardoor een belangrijke ondersteunende rol in het ziekenhuis. Voorop staat dat een vrijwilliger belangstelling heeft voor andere mensen en graag een helpende hand biedt.

Wil je meer weten:

Bel Jolanda van den Broek. Haar telefoonnummer vind U als U de roze knop aanklikt.

Zo solliciteer je:

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als vrijwilliger geestelijke verzorging? Reageer dan direct via onderstaande roze knop. Eerst ontdekken of het Diakonessenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Diakonessenhuis > Vrijwilliger geestelijke verzorging
Over Diakonessenhuis
Een kleinschalig algemeen ziekenhuis met grote ambities? Een ziekenhuis dat mensgerichte en toegewijde topkwaliteit zorg biedt? Zoek je een werkomgeving waar collega’s elkaar kennen en makkelijk aanspreken? Waar professioneel en slim samengewerkt wordt in een informele en gezellige sfeer? Dan is een baan in het Diakonessenhuis echt iets voor jou.
Deze vacature is verlopen
#25359
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Diakonessenhuis/activiteiten/Vrijwilliger-geestelijke-verzorging/25359 om je aan te melden