Skip Navigation
Over ons

De Schalm is een Sociaal-Cultureel centrum gelegen in de oude kern van De Meern. Al ruim 40 jaar wil De Schalm cultuur en welzijn in stand houden voor alle inwoners, jong en oud, van De Meern en...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Zin om swingend te helpen achter de bar bij de kidsdisco?

Vacature · 1–2 uur/week
Oranjelaan 10, 3454 BT De Meern, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#23475
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Schalm-Sociaal-Cultureel-Centrum-de-Meern/activiteiten/Zin-om-swingend-te-helpen-achter-de-bar-bij-de-kidsdisco/23475 om je aan te melden
SamenvattingVoor onze maandelijkse kidsdisco zijn we op zoek naar die ene vrolijke noot die onze kids kan voorzien van een drankje.
Uitgebreide omschrijving

Een keer per maand is er kidsdisco  in De Schalm voor de allerkleinsten. Een uur lang dansen, hossen en rennen op de leukste muziek. Van al dat dansen krijg je natuurlijk dorst en kunnen ze een drankje kopen aan de bar.

Voor deze middag zijn we op zoek naar iemand die dan achter de bar wil staan. De werkzaamheden zullen bestaan uit het schenken van drankjes voor de kinderen maar ook voor de ouders, opa's en oma's die van harte welkom zijn om te komen kijken.

De tijden van de disco zijn van 15:30 tot 16:30 maar om alles dan voor te bereiden start je om 15:00 uur, na de disco laat je de bar weer netjes schoon en opgeruimd achter.

Zou je meer willen weten of eens een middag mee willen draaien dan kan dat altijd. Neem dan contact op met Sabina Fokken

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in De Meern > De Meern Activiteiten > De Schalm, Sociaal-Cultureel Centrum de Meern > Zin om swingend te helpen achter de bar bij de kidsdisco?
Over De Schalm, Sociaal-Cultureel Centrum de Meern
De Schalm is een Sociaal-Cultureel centrum gelegen in de oude kern van De Meern. Al ruim 40 jaar wil De Schalm cultuur en welzijn in stand houden voor alle inwoners, jong en oud, van De Meern en omstreken. Daarnaast heeft De Schalm een hechte band met de Parochie.Wij trachten ons doel te bereiken door het organiseren van, of gelegenheid te bieden tot, sociale, culturele en recreatieve activiteiten in of vanuit ons centrum. Denk daarbij aan toneel, disco’s, danslessen en muziekuitvoeringen zoals het Jazzcafé. Daarnaast bieden we diverse ontmoetingsmomenten voor inwoners.

Dit alles gebeurt op een manier die past bij een gezellig en huiselijk buurthuis, met een authentieke Meernse uitstraling. Het bestuur wil dat iedere bezoeker zich volledig welkom en thuis voelt in De Schalm.Ongeveer 80 actieve vrijwilligers, 7 parttime, betaalde krachten en het vrijwillige bestuur zorgen er met elkaar voor dat De Schalm kan blijven draaien, en dat we ook in 2014 weer zo’n 60.000 bezoekers hebben mogen verwelkomen!
Deze vacature is verlopen
#23475
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Schalm-Sociaal-Cultureel-Centrum-de-Meern/activiteiten/Zin-om-swingend-te-helpen-achter-de-bar-bij-de-kidsdisco/23475 om je aan te melden