Skip Navigation
Over ons

De Schalm is een Sociaal-Cultureel centrum gelegen in de oude kern van De Meern. Al ruim 40 jaar wil De Schalm cultuur en welzijn in stand houden voor alle inwoners, jong en oud, van De Meern en...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Vaste barmedewerker op de maandag, donderdag of vrijdag avond.

Vacature · 1–4 uur/week
Oranjelaan 10, 3454 BT De Meern, Netherlands
Receptie
#23962
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Schalm-Sociaal-Cultureel-Centrum-de-Meern/activiteiten/Vaste-barmedewerker-op-de-maandag-donderdag-of-vrijdag-avond/23962 om je aan te melden
SamenvattingVoor Sociaal Cultureel Centrum De Schalm in De Meern zijn we op zoek naar vaste barvrijwilligers op de donderdag en vrijdag avond.
Uitgebreide omschrijving

De Schalm is een Cultureel centrum in De Meern en heeft vele activiteiten, van disco's, toneel, verenigingen enz. Op de maandag, donderdag avond en vrijdag avond zijn we op zoek naar vaste vrijwilligers die de beheerder kunnen bijstaan. Dit hoeft niet 1 persoon te zijn maar kunnen ook meerdere zijn die gaan rouleren.

De werkzaamheden zullen starten om 19:00 uur en dat bestaan uit het klaarzetten van de koffie/thee voor de bezoekers in de zalen die zijn verhuurd of die aan de bar zitten. Het moet een persoon zijn die 18 jaar en ouder is ivm het schenken van alcohol gedurende de avond. Ervaring met tappen zou erg fijn zijn maar is geen must, we hebben nog wel eens tapcursussen voor onze andere vrijwilligers. De avond dienst loopt tot 23:00 uur maar het kan zo zijn dat het wel eens later wordt ivm een feest. Dit zal altijd ruim van te voren worden aangegeven. Aan het eind van de avond dien je alles weer schoon en netjes op te leveren voor de volgende dag. U hoeft niet af te sluiten of kas op te maken dit doet de beheerder die die dag dienst heeft.

Heeft u intresse of zou u eens een avond mee wille draaien dan kunt u contact opnemen met Sabina Fokken.

 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in De Meern > De Meern Activiteiten > De Schalm, Sociaal-Cultureel Centrum de Meern > Vaste barmedewerker op de maandag, donderdag of vrijdag avond.
Over De Schalm, Sociaal-Cultureel Centrum de Meern
De Schalm is een Sociaal-Cultureel centrum gelegen in de oude kern van De Meern. Al ruim 40 jaar wil De Schalm cultuur en welzijn in stand houden voor alle inwoners, jong en oud, van De Meern en omstreken. Daarnaast heeft De Schalm een hechte band met de Parochie.Wij trachten ons doel te bereiken door het organiseren van, of gelegenheid te bieden tot, sociale, culturele en recreatieve activiteiten in of vanuit ons centrum. Denk daarbij aan toneel, disco’s, danslessen en muziekuitvoeringen zoals het Jazzcafé. Daarnaast bieden we diverse ontmoetingsmomenten voor inwoners.

Dit alles gebeurt op een manier die past bij een gezellig en huiselijk buurthuis, met een authentieke Meernse uitstraling. Het bestuur wil dat iedere bezoeker zich volledig welkom en thuis voelt in De Schalm.Ongeveer 80 actieve vrijwilligers, 7 parttime, betaalde krachten en het vrijwillige bestuur zorgen er met elkaar voor dat De Schalm kan blijven draaien, en dat we ook in 2014 weer zo’n 60.000 bezoekers hebben mogen verwelkomen!
·
#23962
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Schalm-Sociaal-Cultureel-Centrum-de-Meern/activiteiten/Vaste-barmedewerker-op-de-maandag-donderdag-of-vrijdag-avond/23962 om je aan te melden