Skip Navigation
Over ons

De Schalm is een Sociaal-Cultureel centrum gelegen in de oude kern van De Meern. Al ruim 40 jaar wil De Schalm cultuur en welzijn in stand houden voor alle inwoners, jong en oud, van De Meern en...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Tienerdisco “De Teenage Vibe” mag niet stoppen!

Vacature · 1–4 uur/week
Oranjelaan 10, 3454 BT De Meern, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#24147
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Schalm-Sociaal-Cultureel-Centrum-de-Meern/activiteiten/Tienerdisco-De-Teenage-Vibe-mag-niet-stoppen/24147 om je aan te melden
SamenvattingZonder extra hulp bij onze disco's ziet het er niet best uit en zijn we genoodzaakt de disco's te stoppen.
Meld je dus snel aan als vrijwilliger!!
Uitgebreide omschrijving

Na onze NOODKREET hebben zich wat vrijwilligers aangemeld om te komen helpen bij de maandelijkse disco. We kunnen een doorstart gaan maken maar onze groep moeten we nog wel verder uitbreiden. Dus zou je het leuk vinden om ons team te komen versterken dan ben je van harte welkom.

De werkzaamheden zullen bestaan uit:

Verkoop entree kaarten, formuliren invullen voor het maken van nieuwe passen,toezicht in de zaal, toezicht bij de entree en garderobe, maar ook hulp bij promotie van de disco's op Social media enz. Nieuwsgierig geworden of eens een avondje mee willen draaien? Dat kan.

Heeft u interesse of kent  iemand die het leuk vindt om ons te ondersteunen? Kent u andere ouders van de school van uw kinderen die dit ook belangrijk vinden? Heeft u  buren waarmee u dit samen zou willen doen? Draagt u de tienerdisco ook een  warm hart toe en heeft u zin en tijd hiervoor?

Dan kunt u contact opnemen met Sabina Fokken via onderstaande roze knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over De Schalm, Sociaal-Cultureel Centrum de Meern
De Schalm is een Sociaal-Cultureel centrum gelegen in de oude kern van De Meern. Al ruim 40 jaar wil De Schalm cultuur en welzijn in stand houden voor alle inwoners, jong en oud, van De Meern en omstreken. Daarnaast heeft De Schalm een hechte band met de Parochie.Wij trachten ons doel te bereiken door het organiseren van, of gelegenheid te bieden tot, sociale, culturele en recreatieve activiteiten in of vanuit ons centrum. Denk daarbij aan toneel, disco’s, danslessen en muziekuitvoeringen zoals het Jazzcafé. Daarnaast bieden we diverse ontmoetingsmomenten voor inwoners.

Dit alles gebeurt op een manier die past bij een gezellig en huiselijk buurthuis, met een authentieke Meernse uitstraling. Het bestuur wil dat iedere bezoeker zich volledig welkom en thuis voelt in De Schalm.Ongeveer 80 actieve vrijwilligers, 7 parttime, betaalde krachten en het vrijwillige bestuur zorgen er met elkaar voor dat De Schalm kan blijven draaien, en dat we ook in 2014 weer zo’n 60.000 bezoekers hebben mogen verwelkomen!
Deze vacature is verlopen
#24147
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Schalm-Sociaal-Cultureel-Centrum-de-Meern/activiteiten/Tienerdisco-De-Teenage-Vibe-mag-niet-stoppen/24147 om je aan te melden