Skip Navigation
Over ons

De Schalm is een Sociaal-Cultureel centrum gelegen in de oude kern van De Meern. Al ruim 40 jaar wil De Schalm cultuur en welzijn in stand houden voor alle inwoners, jong en oud, van De Meern en...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Penningmeester voor het bestuur van De Schalm de Meern gezocht

Vacature · 4–10 uur/week
De Meern, De Meern, Utrecht 3454 PP, Netherlands
Administratie
Deze vacature is verlopen
#24551
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Schalm-Sociaal-Cultureel-Centrum-de-Meern/activiteiten/Penningmeester-voor-het-bestuur-van-De-Schalm-de-Meern-gezocht/24551 om je aan te melden
SamenvattingOp zoek naar die ene persoon die het leuk vind om penningmeester te zijn voor het gezelligste buurtcentrum uit De Meern.
Uitgebreide omschrijving


De Schalm, Sociaal-Cultureel Centrum de Meern

De Schalm is een Sociaal-Cultureel centrum gelegen in de oude kern van De Meern. Al ruim 40 jaar wil De Schalm cultuur en welzijn in stand houden voor alle inwoners, jong en oud, van De Meern en omstreken. Daarnaast heeft De Schalm een hechte band met de Parochie.

 Wij trachten ons doel te bereiken door het organiseren van, of gelegenheid te bieden tot, sociale, culturele en recreatieve activiteiten in of vanuit ons centrum. Denk daarbij aan toneel, disco’s, danslessen en muziekuitvoeringen zoals het Jazzcafé. Daarnaast bieden we diverse ontmoetingsmomenten voor inwoners.

Dit alles gebeurt op een manier die past bij een gezellig en huiselijk buurthuis, met een authentieke Meernse uitstraling. Het bestuur wil dat iedere bezoeker zich volledig welkom en thuis voelt in De Schalm.

 

Ongeveer 80 actieve vrijwilligers, 7 parttime, betaalde krachten en het vrijwillige bestuur zorgen er met elkaar voor dat De Schalm kan blijven draaien, en dat we ook in 2016 weer zo’n 40.000 bezoekers hebben mogen verwelkomen!

 

Achtergrond informatie

De Schalm Sociaal-Cultureel Centrum  is momenteel op zoek naar een nieuwe penningmeester voor het vrijwillige bestuur.  De belangrijkste activiteiten van de voorzitter zijn;

Het 1 keer per maand bijwonen van de bestuursvergadering in De Schalm in de Meern. 
Het onderhouden van het contact met de gemeente Utrecht voor wat betreft nieuwe subsidieverzoeken en verantwoording over ontvangen subsidies.
Het maandelijks op hoofdlijnen controleren van de aangeleverde administratie (kas- en bankboek, debiteuren-administratie).
Het jaarlijkse (in overleg met het administratiekantoor) opstellen van jaarrekening.

Dit is dus bij uitstek een vacature voor iemand die tijdelijk zonder werk is, maar toch actief bezig wil blijven in het (financiële) vakgebied. Of iemand die –extra- ervaring wil opdoen. Of gewoon nog wat tijd over heeft naast de eigen baan om maatschappelijk bezig te zijn. Heeft u interesse, neem dan contact op met de locatiemanager, mevrouw S. Fokken, door via onderstaande knop te reageren.

Wij zien uw reactie graag tegemoet!

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in De Meern > De Meern Activiteiten > De Schalm, Sociaal-Cultureel Centrum de Meern > Penningmeester voor het bestuur van De Schalm de Meern gezocht
Over De Schalm, Sociaal-Cultureel Centrum de Meern
De Schalm is een Sociaal-Cultureel centrum gelegen in de oude kern van De Meern. Al ruim 40 jaar wil De Schalm cultuur en welzijn in stand houden voor alle inwoners, jong en oud, van De Meern en omstreken. Daarnaast heeft De Schalm een hechte band met de Parochie.Wij trachten ons doel te bereiken door het organiseren van, of gelegenheid te bieden tot, sociale, culturele en recreatieve activiteiten in of vanuit ons centrum. Denk daarbij aan toneel, disco’s, danslessen en muziekuitvoeringen zoals het Jazzcafé. Daarnaast bieden we diverse ontmoetingsmomenten voor inwoners.

Dit alles gebeurt op een manier die past bij een gezellig en huiselijk buurthuis, met een authentieke Meernse uitstraling. Het bestuur wil dat iedere bezoeker zich volledig welkom en thuis voelt in De Schalm.Ongeveer 80 actieve vrijwilligers, 7 parttime, betaalde krachten en het vrijwillige bestuur zorgen er met elkaar voor dat De Schalm kan blijven draaien, en dat we ook in 2014 weer zo’n 60.000 bezoekers hebben mogen verwelkomen!
Deze vacature is verlopen
#24551
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Schalm-Sociaal-Cultureel-Centrum-de-Meern/activiteiten/Penningmeester-voor-het-bestuur-van-De-Schalm-de-Meern-gezocht/24551 om je aan te melden