Skip Navigation
Over ons

De Schalm is een Sociaal-Cultureel centrum gelegen in de oude kern van De Meern. Al ruim 40 jaar wil De Schalm cultuur en welzijn in stand houden voor alle inwoners, jong en oud, van De Meern en...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Op zoek naar vrijwilligers voor het bereiden van lunches.

Vacature · 4–10 uur/week
Oranjelaan 10, 3454 BT De Meern, Netherlands
Catering
Deze vacature is verlopen
#24390
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Schalm-Sociaal-Cultureel-Centrum-de-Meern/activiteiten/Op-zoek-naar-vrijwilligers-voor-het-bereiden-van-lunches/24390 om je aan te melden
SamenvattingRegelmatig moeten we een lunch voorbereiden voor onze bezoekers. Dit kan zijn in de vorm van een buffet of het klaarmaken en verkopen achter de bar.
Uitgebreide omschrijving

Voor ons Sociaal Culturele centrum De Schalm in De Meern zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om lunches voor te bereiden voor verschillende gebruikers bij ons in De Schalm. Dit zijn lunches in de vorm van buffet,vooraf klaarmaken en uitserveren in de zalen of vanaf verkoop achter de bar. De dagen zullen varieren van doordeweekse dagen of dagen in het weekend. dit zal dmv een rooster worden besproken met de coordinator.

vind u het leuk om een gezellige sfeer en leuke collega´s onze gasten te voorzien van een lekkere lunch en kunt u zelfstandig werken (er is geen begeleiding u wordt uiteraard wel ingewerkt) meld u dan nu aan.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in De Meern > De Meern Activiteiten > De Schalm, Sociaal-Cultureel Centrum de Meern > Op zoek naar vrijwilligers voor het bereiden van lunches.
Over De Schalm, Sociaal-Cultureel Centrum de Meern
De Schalm is een Sociaal-Cultureel centrum gelegen in de oude kern van De Meern. Al ruim 40 jaar wil De Schalm cultuur en welzijn in stand houden voor alle inwoners, jong en oud, van De Meern en omstreken. Daarnaast heeft De Schalm een hechte band met de Parochie.Wij trachten ons doel te bereiken door het organiseren van, of gelegenheid te bieden tot, sociale, culturele en recreatieve activiteiten in of vanuit ons centrum. Denk daarbij aan toneel, disco’s, danslessen en muziekuitvoeringen zoals het Jazzcafé. Daarnaast bieden we diverse ontmoetingsmomenten voor inwoners.

Dit alles gebeurt op een manier die past bij een gezellig en huiselijk buurthuis, met een authentieke Meernse uitstraling. Het bestuur wil dat iedere bezoeker zich volledig welkom en thuis voelt in De Schalm.Ongeveer 80 actieve vrijwilligers, 7 parttime, betaalde krachten en het vrijwillige bestuur zorgen er met elkaar voor dat De Schalm kan blijven draaien, en dat we ook in 2014 weer zo’n 60.000 bezoekers hebben mogen verwelkomen!
Deze vacature is verlopen
#24390
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Schalm-Sociaal-Cultureel-Centrum-de-Meern/activiteiten/Op-zoek-naar-vrijwilligers-voor-het-bereiden-van-lunches/24390 om je aan te melden