Skip Navigation
Over ons

De Schalm is een Sociaal-Cultureel centrum gelegen in de oude kern van De Meern. Al ruim 40 jaar wil De Schalm cultuur en welzijn in stand houden voor alle inwoners, jong en oud, van De Meern en...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

De Schalm gaat op zoek naar een nieuwe Carnavals commissie

Vacature · 1–4 uur/week
Oranjelaan 10, 3454 BT De Meern, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#25209
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Schalm-Sociaal-Cultureel-Centrum-de-Meern/activiteiten/De-Schalm-gaat-op-zoek-naar-een-nieuwe-Carnavals-commissie/25209 om je aan te melden
SamenvattingVoor De Meern zijn we op zoek naar een leuke enthousiaste groep die het Carnaval in De Meern nieuw leven in wil blazen.
Uitgebreide omschrijving

Iedere jaar organiseert De Schalm weer een daverend Carnavals feest in De Schalm. De commissie die dit jaren op zich heeft genomen is gestopt en maakt plaats voor een nieuw, jong team. Wie vind het leuk om in een groepje de Carnaval nieuw leven in te blazen.

We staan open voor nieuwe ideeen enz. maar hebben wel een paar vereisten.

Er zijn drie verschillende doelgroepen waar we het Carnaval voor organiseren. De kids en Family, de groep 55+ en voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit zal zo moeten blijven. Wat wordt er van u verwacht als vrijwilliger?

Vanaf september zal er maandelijks een vergadering zijn in De Schalm om alles voor te bereiden. Er zal een draaiboek moeten worden opgesteld. Sponsoren worden gezocht om het feest te organiseren en uiteraard inzetbaar zijn met het Carnavalsfeest zelf.

Heeft u intresse of nog vragen dan kunt u conatct opnemen met Sabina Fokken.

 

 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in De Meern > De Meern Activiteiten > De Schalm, Sociaal-Cultureel Centrum de Meern > De Schalm gaat op zoek naar een nieuwe Carnavals commissie
Over De Schalm, Sociaal-Cultureel Centrum de Meern
De Schalm is een Sociaal-Cultureel centrum gelegen in de oude kern van De Meern. Al ruim 40 jaar wil De Schalm cultuur en welzijn in stand houden voor alle inwoners, jong en oud, van De Meern en omstreken. Daarnaast heeft De Schalm een hechte band met de Parochie.Wij trachten ons doel te bereiken door het organiseren van, of gelegenheid te bieden tot, sociale, culturele en recreatieve activiteiten in of vanuit ons centrum. Denk daarbij aan toneel, disco’s, danslessen en muziekuitvoeringen zoals het Jazzcafé. Daarnaast bieden we diverse ontmoetingsmomenten voor inwoners.

Dit alles gebeurt op een manier die past bij een gezellig en huiselijk buurthuis, met een authentieke Meernse uitstraling. Het bestuur wil dat iedere bezoeker zich volledig welkom en thuis voelt in De Schalm.Ongeveer 80 actieve vrijwilligers, 7 parttime, betaalde krachten en het vrijwillige bestuur zorgen er met elkaar voor dat De Schalm kan blijven draaien, en dat we ook in 2014 weer zo’n 60.000 bezoekers hebben mogen verwelkomen!
Deze vacature is verlopen
#25209
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Schalm-Sociaal-Cultureel-Centrum-de-Meern/activiteiten/De-Schalm-gaat-op-zoek-naar-een-nieuwe-Carnavals-commissie/25209 om je aan te melden