Skip Navigation

De Dame Zuilen

Non-profit

Over ons

De Dame Doet Het! onder deze slogan ondernemen ouderen in Zuilen zelf activiteiten. Elke ochtend bewegen ze in de Buurtfitness en elke middag onmoeten ze elkaar gezellig in De Dame, het wooncomplex in...

Sport & RecreatieGezondheid & WelzijnVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Koken met ouderen

Vacature · 4–6 uur/week
Prinses Irenelaan 18, 3554 HE Utrecht, Netherlands
Catering
Deze vacature is verlopen
#25104
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Dame-Zuilen/activiteiten/Koken-met-ouderen/25104 om je aan te melden
SamenvattingDe Dame Eet Samen zoekt hulp. Kun je goed koken, ook voor een grotere groep, dan zien we je graag. Samen menuutje bedenken, inkopen en koken maar!
Uitgebreide omschrijving

De Dame Eet Samen is een zeer gewilde activiteit bij ouderen in De Dame. Ongeveer 25 to 35 ouderen komen van een mooie maaltijd genieten. Voor veel ouderen eten vaak alleen en dan is dit een welkome afwisseling. Het zou veel vaker mogen, maar daar hebben we hulp bij nodig. Menu in overleg bedenken, inkoop, voorbereiding, koken en afruimen zijn de werkzaamheden die erbij horen. Uiteraard doe je dat niet alleen, we hebben een vaste ploeg van ouderen die helpen. Ben je goed in de keuken en vind je het leuk om te doen, reageer dan via de mail en dan maken we een afspraak. 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over De Dame Zuilen
De Dame Doet Het! onder deze slogan ondernemen ouderen in Zuilen zelf activiteiten. Elke ochtend bewegen ze in de Buurtfitness en elke middag onmoeten ze elkaar gezellig in De Dame, het wooncomplex in de Schaakbuurt in Zuilen.
Deze vacature is verlopen
#25104
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Dame-Zuilen/activiteiten/Koken-met-ouderen/25104 om je aan te melden