Skip Navigation

De Dame Zuilen

Non-profit

Over ons

De Dame Doet Het! onder deze slogan ondernemen ouderen in Zuilen zelf activiteiten. Elke ochtend bewegen ze in de Buurtfitness en elke middag onmoeten ze elkaar gezellig in De Dame, het wooncomplex in...

Sport & RecreatieGezondheid & WelzijnVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

De Dame Doet Het! zoekt vrijwilligers (licht horecawerk, gastheer/gastvrouwschap)

Vacature · 4–5 uur/week
Prinses Irenelaan 18, 3554 HE Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#24171
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Dame-Zuilen/activiteiten/De-Dame-Doet-Het-zoekt-vrijwilligers-licht-horecawerk-gastheergastvrouwschap/24171 om je aan te melden
SamenvattingSamen met een andere vrijwilliger schenk je koffie/thee in de ontmoetingsruimte De Dame in Zuilen. Er zijn ook hapjes en opruimen hoort er ook bij.
Uitgebreide omschrijving

Je zorgt voor het schenken van fris, koffie en thee in de ontmoetingsruimte van De Dame. Er zijn ook vaak hapjes of gerechtjes te koop. We serveren aan tafel, want veel ouderen zijn slecht ter been. 
Bij De Dame aan de slag, betekent nooit een saai moment. Ouderen zijn onze bezoekers en wonen allemaal zelfstandig, varieerend in de leeftijd van 55 t/m 100 jaar oud. De ontmoetingsruimte van de Dame wordt in zelfbeheer door ouderen open gehouden onder het motto De Dame Doet Het! en is een levendige plek in de wijk.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > De Dame Zuilen > De Dame Doet Het! zoekt vrijwilligers (licht horecawerk, gastheer/gastvrouwschap)
Over De Dame Zuilen
De Dame Doet Het! onder deze slogan ondernemen ouderen in Zuilen zelf activiteiten. Elke ochtend bewegen ze in de Buurtfitness en elke middag onmoeten ze elkaar gezellig in De Dame, het wooncomplex in de Schaakbuurt in Zuilen.
Deze vacature is verlopen
#24171
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Dame-Zuilen/activiteiten/De-Dame-Doet-Het-zoekt-vrijwilligers-licht-horecawerk-gastheergastvrouwschap/24171 om je aan te melden