Skip Navigation
Over ons

Utrecht Marketing - Culturele Zondagen

Culturele Zondagen is een eendaags (soms tweedaags) cultureel evenement in de stad Utrecht dat rond een (wisselend) specifiek thema wordt opgezet...

Cultuur & Kunst
Deel

Vrijwilligers gezocht Culturele Zondag Utrecht Centraal

Vacature · 10–18 uur/week
Ganzenmarkt 1, 3512 GD Utrecht, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#25323
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Culturele-Zondagen/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-Culturele-Zondag-Utrecht-Centraal/25323 om je aan te melden
SamenvattingVrijwilligers gezocht voor o.a. publieksbegeleiding tijdens de Culturele Zondag Utrecht Centraal (groot muziekprogramma in Utrecht), op ma 5 juni.
Uitgebreide omschrijving

Utrecht verandert op Pinkstermaandag (maandag 5 juni) in één groot muziekpodium. In de binnenstad en daarbuiten zijn er optredens van meer dan honderd Utrechtse muzikanten, in onverwachte crossovers en op bijzondere plekken. Van klassiek tot pop, van vocaal tot instrumentaal, van startende bandjes tot gevestigde namen. Daarnaast zijn er lezingen, workshops, interviews, ontmoetingen, speeddatesessies, een muziekmarkt en er wordt live radio gemaakt door de Concertzender.

Beschikbare vrijwilligersfuncties: Gedurende de hele dag (maximaal 8 uur tussen 10.00 - 18.00) zoeken we hulp bij met name publieksbegeleiding (publiek wegwijs maken op locatie) en publieksinformatie (publiek informeren over programma op de locatie en overige locaties) op verschillende locaties in de binnenstad.

Wat bieden we? Als Culturele Zondagen vrijwilliger draag je een steentje bij aan een mooi cultureel programma. De organisatie verzorgt eten en drinken tijdens werktijden en na afloop van een Culturele Zondag vindt er doorgaans een borrel plaats om de dag gezellig af te sluiten en na te bespreken. 

Voor aanmelden of meer informatie, mail of bel Sara Conen, via onderstaande roze knop.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Culturele Zondagen > Vrijwilligers gezocht Culturele Zondag Utrecht Centraal
Over Culturele Zondagen
Utrecht Marketing - Culturele Zondagen

Culturele Zondagen is een eendaags (soms tweedaags) cultureel evenement in de stad Utrecht dat rond een (wisselend) specifiek thema wordt opgezet.

Het programma varieert van bekende zondagen als de Nieuwjaarsduik en het Uitfeest tot specifieke zondagen als CZ on Tour, In de ban van de man en Utrecht 40-45.

Sinds de start in 2001 is Culturele Zondagen uitgegroeid tot een sterk, origineel en succesvol merk, bekend bij een groot en breed publiek. Bezoekers kunnen op vele locaties in de stad op laagdrempelige wijze kennis maken met het gevarieerde culturele aanbod dat de stad rijk is.

Culturele Zondagen werkt hierbij samen met diverse Utrechtse culturele en maatschappelijke organisaties, het onderwijs, winkeliers en de horeca.
Deze vacature is verlopen
#25323
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Culturele-Zondagen/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-Culturele-Zondag-Utrecht-Centraal/25323 om je aan te melden