Skip Navigation
Over ons

Utrecht Marketing - Culturele Zondagen

Culturele Zondagen is een eendaags (soms tweedaags) cultureel evenement in de stad Utrecht dat rond een (wisselend) specifiek thema wordt opgezet...

Cultuur & Kunst
Deel

Vrijwilligers gezocht Culturele Zondag The Battle - zo 21 juni

Vacature · 6–10 uur/week
Ganzenmarkt 1, 3512 GD Utrecht, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#24186
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Culturele-Zondagen/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-Culturele-Zondag-The-Battle---zo-21-juni/24186 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

In het weekend van 19, 20 en 21 juni vindt de Culturele Zondag The Battle plaats.

Utrecht verandert in één groot strijdtoneel waarin de krachten worden gebundeld, men zichzelf uitdaagt, de confrontatie wordt gezocht en aangegaan, waar zal worden verloren en gezegevierd. In verschillende competitievormen wordt – door jong en oud, ervaren en onervaren - binnen een groot aantal disciplines gestreden: literatuur, cabaret, stand up comedy, sport en spel, dans, zang, muziek, film, theater, nieuwe media, beeldende kunst, mode, design en gastronomie.

Culturele Zondagen heeft op zondag 21 juni een enthousiast en stevig team nodig om o.a. bezoekers wegwijs te maken en te informeren over het programma. Zin om een bijdrage te leveren aan deze unieke Culturele Zondag, meld je dan aan! 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Culturele Zondagen > Vrijwilligers gezocht Culturele Zondag The Battle - zo 21 juni
Over Culturele Zondagen
Utrecht Marketing - Culturele Zondagen

Culturele Zondagen is een eendaags (soms tweedaags) cultureel evenement in de stad Utrecht dat rond een (wisselend) specifiek thema wordt opgezet.

Het programma varieert van bekende zondagen als de Nieuwjaarsduik en het Uitfeest tot specifieke zondagen als CZ on Tour, In de ban van de man en Utrecht 40-45.

Sinds de start in 2001 is Culturele Zondagen uitgegroeid tot een sterk, origineel en succesvol merk, bekend bij een groot en breed publiek. Bezoekers kunnen op vele locaties in de stad op laagdrempelige wijze kennis maken met het gevarieerde culturele aanbod dat de stad rijk is.

Culturele Zondagen werkt hierbij samen met diverse Utrechtse culturele en maatschappelijke organisaties, het onderwijs, winkeliers en de horeca.
Deze vacature is verlopen
#24186
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Culturele-Zondagen/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-Culturele-Zondag-The-Battle---zo-21-juni/24186 om je aan te melden