Skip Navigation
Over ons

Utrecht Marketing - Culturele Zondagen

Culturele Zondagen is een eendaags (soms tweedaags) cultureel evenement in de stad Utrecht dat rond een (wisselend) specifiek thema wordt opgezet...

Cultuur & Kunst
Deel

Gezocht: vrijwilligers Culturele Zondag Utrecht 40-45

Vacature · 6–8 uur/week
Ganzenmarkt 1, 3512 GD Utrecht, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#24124
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Culturele-Zondagen/activiteiten/Gezocht-vrijwilligers-Culturele-Zondag-Utrecht-40-45/24124 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Op 5 mei 2015 is het zeventig jaar geleden dat Nederland bevrijd werd - de bevrijding van Utrecht volgde twee dagen later. Daarom staat Culturele Zondagen op zondag 3 mei uitgebreid stil bij wat deze intensieve oorlogsperiode voor de stad en haar inwoners betekend heeft. Utrecht 40-45 leidt langs belangrijke oorlogslocaties, vertelt herinneringen ter plekke, en brengt met theatervoorstellingen, foto’s, film, muzikale vertolkingen en persoonlijke verhalen deze belangrijke Utrechtse periode dichterbij.

Culturele Zondagen heeft voor deze dag een enthousiast en stevig team nodig om o.a. bezoekers wegwijs te maken en te informeren over het programma. Zin om een bijdrage te leveren aan deze unieke Culturele Zondag, meld je dan aan! 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Culturele Zondagen > Gezocht: vrijwilligers Culturele Zondag Utrecht 40-45
Over Culturele Zondagen
Utrecht Marketing - Culturele Zondagen

Culturele Zondagen is een eendaags (soms tweedaags) cultureel evenement in de stad Utrecht dat rond een (wisselend) specifiek thema wordt opgezet.

Het programma varieert van bekende zondagen als de Nieuwjaarsduik en het Uitfeest tot specifieke zondagen als CZ on Tour, In de ban van de man en Utrecht 40-45.

Sinds de start in 2001 is Culturele Zondagen uitgegroeid tot een sterk, origineel en succesvol merk, bekend bij een groot en breed publiek. Bezoekers kunnen op vele locaties in de stad op laagdrempelige wijze kennis maken met het gevarieerde culturele aanbod dat de stad rijk is.

Culturele Zondagen werkt hierbij samen met diverse Utrechtse culturele en maatschappelijke organisaties, het onderwijs, winkeliers en de horeca.
Deze vacature is verlopen
#24124
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Culturele-Zondagen/activiteiten/Gezocht-vrijwilligers-Culturele-Zondag-Utrecht-40-45/24124 om je aan te melden