Skip Navigation
Over ons

Utrecht Marketing - Culturele Zondagen

Culturele Zondagen is een eendaags (soms tweedaags) cultureel evenement in de stad Utrecht dat rond een (wisselend) specifiek thema wordt opgezet...

Cultuur & Kunst
Deel

Gastvrije vrijwilligers voor de Culturele Zondagen

Vacature · 7–9 uur/week
Catharijnesingel, Catharijnesingel, Utrecht, Utrecht 3511 ZA, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#23329
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Culturele-Zondagen/activiteiten/Gastvrije-vrijwilligers-voor-de-Culturele-Zondagen/23329 om je aan te melden
SamenvattingUtrecht Marketing zoekt gastvrije vrijwilligers om de vele duizenden bezoekers wegwijs te maken tijdens de Culturele Zondagen
Uitgebreide omschrijving

Als publieks vrijwilliger ben je het gezicht van de Culturele Zondagen!

Per Culturele Zondag ben je op diverse locaties werkzaam. Elke Culturele Zondag heeft een ander programma met andere deelnemende locaties. Daardoor werk je meestal niet op vaste plekken. Ondanks dat locaties wisselen, blijft de inhoud van de werkzaamheden hetzelfde.

Taken:
De taken hebben veelal te maken met publieksbegeleiding op de locaties, informatie geven, publiek wegwijs maken en doorverwijzen. Jij bent de gids van de vele bezoekers! Tijdens de Culturele zondagen ben jij het gezicht van de locatie en zorg je ervoor dat de bezoeker weten waar ze moeten zijn, ze ontvangen worden met een glimlach en de bezoekers een leuke dag geeft in de stad Utrecht.

Hoeveel uren, diensten, dagdelen? En binnen welke periode?
Culturele Zondagen is een één- (soms twee-) daags cultureel evenement in de stad Utrecht dat zes tot zeven keer per jaar plaatsvindt rond een specifiek thema.

Per Culturele Zondag zijn de werktijden verschillend. De werktijden worden een week voorafgaand aan de Culturele Zondag gecommuniceerd en hangen samen met het programma en de uit te voeren taak. Indien de tijden afwijkend zijn van ‘standaard’ (standaard is tussen 10.00 – 18.00 uur), worden deze tijden uiteraard overlegd.

Wat bieden wij jou?

  • Je kennis van de stad Utrecht en daarmee ook de betrokkenheid bij de stad Utrecht vergroten.
  • ​Meewerken en dus een steentje bijdragen aan een mooi programma.
  • ​Nieuwe mensen ontmoeten en vriendschappen sluiten.
  • ​Een kijkje achter de schermen krijgen.
  • ​Nieuwe contacten en ervaring voor je C.V. opdoen.
  • ​Dat je gebruik mag maken van diverse workshops, georganiseerd door KEES & VCU. KEES en VCU organiseren workshops voor iedereen die vrijwilligerswerk verricht in de Utrechtse culturele sector.

Enhousiast geworden? Meer weten? Regeer op de vacature en doe mee!

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Culturele Zondagen
Utrecht Marketing - Culturele Zondagen

Culturele Zondagen is een eendaags (soms tweedaags) cultureel evenement in de stad Utrecht dat rond een (wisselend) specifiek thema wordt opgezet.

Het programma varieert van bekende zondagen als de Nieuwjaarsduik en het Uitfeest tot specifieke zondagen als CZ on Tour, In de ban van de man en Utrecht 40-45.

Sinds de start in 2001 is Culturele Zondagen uitgegroeid tot een sterk, origineel en succesvol merk, bekend bij een groot en breed publiek. Bezoekers kunnen op vele locaties in de stad op laagdrempelige wijze kennis maken met het gevarieerde culturele aanbod dat de stad rijk is.

Culturele Zondagen werkt hierbij samen met diverse Utrechtse culturele en maatschappelijke organisaties, het onderwijs, winkeliers en de horeca.
Deze vacature is verlopen
#23329
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Culturele-Zondagen/activiteiten/Gastvrije-vrijwilligers-voor-de-Culturele-Zondagen/23329 om je aan te melden