Skip Navigation
Over ons

Utrecht Marketing - Culturele Zondagen

Culturele Zondagen is een eendaags (soms tweedaags) cultureel evenement in de stad Utrecht dat rond een (wisselend) specifiek thema wordt opgezet...

Cultuur & Kunst
Deel

Culturele Zondagen vrijwilligers m/v

Vacature · Flexibel
Catharijnesingel, Catharijnesingel, Utrecht, Utrecht 3511 ZA, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#23698
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Culturele-Zondagen/activiteiten/Culturele-Zondagen-vrijwilligers-mv/23698 om je aan te melden
SamenvattingOp 16 februari vindt De grote Utrechtse Boekverhuizing plaats. Help jij ons mee?
Uitgebreide omschrijving

Voor Culturele Zondagen zijn wij op zoek naar: Gastvrije gastheren/vrouwen & publieksbegeleiders m/v

Wat ga je doen?
De taken hebben veelal te maken met publieksbegeleiding op de locaties, informatie geven, publiek wegwijs maken en doorverwijzen. Jij bent de gids van de vele bezoekers! Tijdens de Culturele zondagen ben jij het gezicht van de organisatie en zorg je ervoor dat de bezoekers weten waar ze moeten zijn, ze ontvangen worden met een glimlach en bij jou terecht kunnen met vragen.

Culturele Zondagen: De grote Utrechtse boekverhuizing
Op zondag 16 februari verhuist de Centrale Bibliotheek Utrecht kinderboeken van de Oudegracht naar de Neude. In maart opent de bibliotheek namelijk haar deuren in het oude postkantoor. Maar al die kinderboeken verhuizen, dat kan de bieb niet alleen! Daarom roept ze alle kinderen in Utrecht op om te helpen met de verhuizing.

Voor deze editie van Culturele Zondagen zijn we op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten op verschillende plekken tijdens deze dag. Hierbij zullen we een aantal kleinere werkzaamheden samenvoegen met onderstaande rollen, zodat je een groot deel van de dag onderdeel bent van het evenement.

• Publieksbegeleider pendelbussen
Wil jij ervoor zorgen dat alle deelnemers op een goede manier in het centrum aankomen, dan is dit de functie voor jou! Meld je aan als publieksbegeleider en laat ons ook weten vanaf welke halte je zou kunnen vertrekken.

• Registratie van deelnemers
Ben jij secuur, kan jij goed omgaan met drukte en ben jij een ster in het informeren van volwassenen en kinderen? Meld je dan aan voor deze functie.

• Entertainers
Zit het entertainen van kinderen in jouw DNA en kan jij de sfeer er goed inhouden, dan ben jij de vrijwilliger die wij zoeken! Meld je dan aan als entertainer en zet samen met alle kinderen de Oudegracht tot en met Neude op z’n kop.

Wat bieden wij jou?

• Je kennis van de stad Utrecht en daarmee ook de betrokkenheid bij de stad Utrecht vergroten.
• Meewerken en dus een steentje bijdragen aan een mooi cultureel programma.
• Nieuwe mensen ontmoeten en vriendschappen sluiten.
• Een kijkje achter de schermen krijgen tijdens een stadsbrede productie
• Lunch en een drankje na afloop
• Nieuwe contacten en ervaring voor je C.V. opdoen.
• Een vrijwilligersvergoeding van 30 euro

Reageren kan door een mail te sturen via onderstaande roze knop. Wij nemen alle aanmeldingen door en nodigen je uit op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Culturele Zondagen
Utrecht Marketing - Culturele Zondagen

Culturele Zondagen is een eendaags (soms tweedaags) cultureel evenement in de stad Utrecht dat rond een (wisselend) specifiek thema wordt opgezet.

Het programma varieert van bekende zondagen als de Nieuwjaarsduik en het Uitfeest tot specifieke zondagen als CZ on Tour, In de ban van de man en Utrecht 40-45.

Sinds de start in 2001 is Culturele Zondagen uitgegroeid tot een sterk, origineel en succesvol merk, bekend bij een groot en breed publiek. Bezoekers kunnen op vele locaties in de stad op laagdrempelige wijze kennis maken met het gevarieerde culturele aanbod dat de stad rijk is.

Culturele Zondagen werkt hierbij samen met diverse Utrechtse culturele en maatschappelijke organisaties, het onderwijs, winkeliers en de horeca.
Deze vacature is verlopen
#23698
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Culturele-Zondagen/activiteiten/Culturele-Zondagen-vrijwilligers-mv/23698 om je aan te melden