Skip Navigation
Over ons

Utrecht Marketing - Culturele Zondagen

Culturele Zondagen is een eendaags (soms tweedaags) cultureel evenement in de stad Utrecht dat rond een (wisselend) specifiek thema wordt opgezet...

Cultuur & Kunst
Deel

Culturele Zondagen vrijwilliger m/v

Vacature · 6–8 uur/week
Ganzenmarkt 1, 3512 GD Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#24773
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Culturele-Zondagen/activiteiten/Culturele-Zondagen-vrijwilliger-mv/24773 om je aan te melden
SamenvattingCulturele Zondagen zoekt gastvrije vrijwilligers om de vele duizenden bezoekers
wegwijs te maken!
Uitgebreide omschrijving

Culturele Zondagen is een één- (soms twee-) daags cultureel evenement in de stad Utrecht dat vijf keer per jaar plaatsvindt rond een specifiek thema. Elke Culturele Zondag heeft een divers programma met wisselende deelnemende locaties. Hierdoor maak je kennis met cultureel Utrecht. Voor Culturele Zondagen zijn wij op zoek naar:


                                                  Gastvrije gastheren/vrouwen & publieksbegeleiders


Wat ga je doen?
De taken hebben veelal te maken met publieksbegeleiding op de locaties, informatie geven, publiek wegwijs maken en doorverwijzen. Jij bent de gids van de vele bezoekers! Tijdens de Culturele zondagen ben jij het gezicht van de organisatie en zorg je ervoor dat de bezoekers weten waar ze moeten zijn, ze ontvangen worden met een glimlach en bij jou terecht kunnen met vragen.

Hoeveel uren, diensten, dagdelen? En binnen welke periode?
Wij vragen in ieder geval om minimaal een keer per jaar mee te werken. Per Culturele Zondag zijn de werktijden verschillend. De werktijden worden een week voorafgaand aan de Culturele Zondag gecommuniceerd. Indien de tijden afwijkend zijn van ‘standaard’ (standaard is tussen 10.00 – 18.00 uur), worden deze tijden uiteraard overlegd.

De data voor 2019:

 • 14 april – Go West
 • 14 & 15 september – Uitfeest - Opening culturele seizoen
 • 20 oktober – Alles Kids

 Wat bieden wij jou?

 • Je kennis van de stad Utrecht en daarmee ook de betrokkenheid bij de stad Utrecht vergroten.
 • ​Meewerken en dus een steentje bijdragen aan een mooi cultureel programma.
 • ​Nieuwe mensen ontmoeten en vriendschappen sluiten.
 • ​Een kijkje achter de schermen krijgen tijdens een stadsbrede productie
 • Lunch en een drankje na afloop
 • Een keer per jaar een vrijwilligersuitje
 • ​Nieuwe contacten en ervaring voor je C.V. opdoen.
 • ​Dat je gebruik mag maken van diverse workshops, georganiseerd door KEES & VCU. KEES en VCU organiseren workshops voor iedereen die vrijwilligerswerk verricht in de Utrechtse culturele sector.

Enthousiast geworden? Meer weten? Reageer op de vacature en doe mee!
Reageren kan door een mail te sturen via onderstaande roze knop. Wij nemen alle aanmeldingen door en nodigen je uit op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Culturele Zondagen > Culturele Zondagen vrijwilliger m/v
Over Culturele Zondagen
Utrecht Marketing - Culturele Zondagen

Culturele Zondagen is een eendaags (soms tweedaags) cultureel evenement in de stad Utrecht dat rond een (wisselend) specifiek thema wordt opgezet.

Het programma varieert van bekende zondagen als de Nieuwjaarsduik en het Uitfeest tot specifieke zondagen als CZ on Tour, In de ban van de man en Utrecht 40-45.

Sinds de start in 2001 is Culturele Zondagen uitgegroeid tot een sterk, origineel en succesvol merk, bekend bij een groot en breed publiek. Bezoekers kunnen op vele locaties in de stad op laagdrempelige wijze kennis maken met het gevarieerde culturele aanbod dat de stad rijk is.

Culturele Zondagen werkt hierbij samen met diverse Utrechtse culturele en maatschappelijke organisaties, het onderwijs, winkeliers en de horeca.
Deze vacature is verlopen
#24773
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Culturele-Zondagen/activiteiten/Culturele-Zondagen-vrijwilliger-mv/24773 om je aan te melden