Skip Navigation
Over ons

Utrecht Marketing - Culturele Zondagen

Culturele Zondagen is een eendaags (soms tweedaags) cultureel evenement in de stad Utrecht dat rond een (wisselend) specifiek thema wordt opgezet...

Cultuur & Kunst
Deel

Culturele Zondagen vrijwilliger m/v

Vacature · 4–8 uur/week
Ganzenmarkt 1, 3512 GD Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#23018
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Culturele-Zondagen/activiteiten/Culturele-Zondagen-vrijwilliger-mv/23018 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Utrecht heeft iets unieks en dat zijn Culturele Zondagen.

Wil jij vrijwilliger worden bij Culturele Zondagen? We hebben voor deze dagen een stevig team nodig om de vele duizenden bezoekers wegwijs te maken.

We werken met een pool van vrijwilligers die regelmatig tijdens de Culturele Zondagen meewerken. De taken zijn wisselend, maar hebben meestal te maken met publieksbegeleiding op de locaties, informatie geven, wegwijzen, doorverwijzen, etc.

Soms hebben we ook mensen nodig in de aanloop naar de dag, bijvoorbeeld om te flyeren of te helpen met de voorbereidingen.
 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Culturele Zondagen > Culturele Zondagen vrijwilliger m/v
Over Culturele Zondagen
Utrecht Marketing - Culturele Zondagen

Culturele Zondagen is een eendaags (soms tweedaags) cultureel evenement in de stad Utrecht dat rond een (wisselend) specifiek thema wordt opgezet.

Het programma varieert van bekende zondagen als de Nieuwjaarsduik en het Uitfeest tot specifieke zondagen als CZ on Tour, In de ban van de man en Utrecht 40-45.

Sinds de start in 2001 is Culturele Zondagen uitgegroeid tot een sterk, origineel en succesvol merk, bekend bij een groot en breed publiek. Bezoekers kunnen op vele locaties in de stad op laagdrempelige wijze kennis maken met het gevarieerde culturele aanbod dat de stad rijk is.

Culturele Zondagen werkt hierbij samen met diverse Utrechtse culturele en maatschappelijke organisaties, het onderwijs, winkeliers en de horeca.
Deze vacature is verlopen
#23018
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Culturele-Zondagen/activiteiten/Culturele-Zondagen-vrijwilliger-mv/23018 om je aan te melden