Skip Navigation
Over ons

Utrecht Marketing - Culturele Zondagen

Culturele Zondagen is een eendaags (soms tweedaags) cultureel evenement in de stad Utrecht dat rond een (wisselend) specifiek thema wordt opgezet...

Cultuur & Kunst
Deel

Culturele Zondagen: Bieb > Bieb: De grote Utrechtse Boekverhuizing

Event · 16 feb 2020, 10:00 - 16:00
Catharijnesingel, Catharijnesingel, Utrecht, Utrecht 3511 ZA, Netherlands
Dit is een verleden event.
#26222
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Culturele-Zondagen/activiteiten/Culturele-Zondagen-Bieb--Bieb-De-grote-Utrechtse-Boekverhuizing/26222 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Op zondag 16 februari verhuist de Centrale Bibliotheek Utrecht kinderboeken van de Oudegracht naar de Neude. In maart opent de bibliotheek namelijk haar deuren in het oude postkantoor. Maar al die kinderboeken verhuizen, dat kan de bieb niet alleen! Daarom roept ze alle kinderen in Utrecht op om te helpen met de verhuizing.

Verhuis je mee?
In het kader van de verhuizing van de bibliotheek vinden er de hele dag activiteiten plaats op de Neude en in de bibliotheek aan de Oudegracht. De grote Utrechtse boekverhuizing vindt plaats tussen 10:00 en 12:00 uur. Meld je nu aan, breng je klasgenoten op de been en maak kans op een meet & greet met Janneke Schotveld (bekend van de Superjuffie-reeks) in de klas en andere mooie prijzen!
Aanmelden kan via: https://bieb2bieb.podium.nl

Pendelbussen
Vanuit de wijken Lunetten, Hoograven, Kanaleneiland, Leidsche Rijn, Oog in Al, Overvecht en Zuilen vertrekken pendelbussen die de kinderen met hun ouders gratis naar het centrum brengen.

Kijk voor meer informatie over deze geweldige dag op: 
https://www.culturelezondagen.nl/zondag/2020/bieb-bieb-de-grote-utrechtse-boekverhuizing

Wil je als vrijwilliger meehelpen bij dit evenement, bekijk dan ook onze oproep bij de Vrijwilligerscentrale Utrecht:
https://vcutrecht.nl/vacature/68692

Hoe kom ik er?
Over Culturele Zondagen
Utrecht Marketing - Culturele Zondagen

Culturele Zondagen is een eendaags (soms tweedaags) cultureel evenement in de stad Utrecht dat rond een (wisselend) specifiek thema wordt opgezet.

Het programma varieert van bekende zondagen als de Nieuwjaarsduik en het Uitfeest tot specifieke zondagen als CZ on Tour, In de ban van de man en Utrecht 40-45.

Sinds de start in 2001 is Culturele Zondagen uitgegroeid tot een sterk, origineel en succesvol merk, bekend bij een groot en breed publiek. Bezoekers kunnen op vele locaties in de stad op laagdrempelige wijze kennis maken met het gevarieerde culturele aanbod dat de stad rijk is.

Culturele Zondagen werkt hierbij samen met diverse Utrechtse culturele en maatschappelijke organisaties, het onderwijs, winkeliers en de horeca.
Dit is een verleden event.
#26222
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Culturele-Zondagen/activiteiten/Culturele-Zondagen-Bieb--Bieb-De-grote-Utrechtse-Boekverhuizing/26222 om je aan te melden