Skip Navigation

Circuspunt

Non-profit

Over ons

Circuspunt is een samenwerkingsverband van alle jeugdcircussen, circusorganisaties en artiesten. Deze 3 groepen hadden eerst alledrie een eigen organisatie, maar gaan nu op in een nieuwe organisatie...

Cultuur & Kunst
Deel

Penningmeester

Vacature · 1–3 uur/week
1e Spechtstraat 8, 3514 TV Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#23041
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Circuspunt/activiteiten/Penningmeester/23041 om je aan te melden
SamenvattingVoor het bestuur van de nieuwe op te richten organisatie voor het circus in Nederland zoeken we een penningmeester.
Uitgebreide omschrijving

Circuspunt wil met een gezamenlijke stem een stevig fundament leggen voor het circus in Nederland. Door ondersteuning, bevordering en promotie wil Circuspunt de positie van het circus in Nederland versterken, het publieksbereik vergroten en de maatschappelijke betekenis uitbreiden. Circuspunt wil makers, circusondernemingen, festivals, theaters, opleidingen, jeugdcircussen en circuswerkplaatsen in een platform samenbrengen.

De penningmeester beschikt over een goed financieel inzicht en heeft enige bestuurlijke ervaring.  Omdat het een nieuwe organisatie betreft, is de belangrijkste taak van  penningmeester om een financiële administratie in te richten en deze uit te voeren, dansel toezicht te houden op de uitvoer. Voor het bestuur stelt de penningmeester begrotingen op en stelt het financieel jaarverslag op.

Circuspunt is een stichting (in oprichting). De functie van penningmeester een vrijwillige, onbezoldigde functie. De duur van de aanstelling kan in overleg. 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Circuspunt
Circuspunt is een samenwerkingsverband van alle jeugdcircussen, circusorganisaties en artiesten. Deze 3 groepen hadden eerst alledrie een eigen organisatie, maar gaan nu op in een nieuwe organisatie. We werken op dit moment aan de voorbereiding om de organisatie te lanceren.
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#23041
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Circuspunt/activiteiten/Penningmeester/23041 om je aan te melden