Skip Navigation
Over ons

BuurtBuik bereidt heerlijke en gratis maaltijden van overvloedig eten van supermarkten, winkeliers en horeca. Vrijwilligers en buurtgenoten halen het eten op en koken er gezamenlijk een lekker diner...

Milieu & DuurzaamheidGezondheid & WelzijnCommunity & familieDierenwelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Dagcoördinator BuurtBuik

Vacature · Flexibel
Gambiadreef 60, 3564 ES Utrecht, Netherlands
Catering
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#24430
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/BuurtBuik-Utrecht/activiteiten/Dagcoordinator-BuurtBuik/24430 om je aan te melden
SamenvattingAls dagcoördinator bij BuurtBuik leid je een energiek team van vrijwilligers tijdens het bereiden van een maaltijd van overvloedig eten.
Uitgebreide omschrijving

Als dagcoördinator leid je een energiek team van vrijwilligers tijdens het bereiden van een maaltijd van overtollig voedsel. Je bent, samen met een tweede dagcoördinator, verantwoordelijk voor de algehele operatie tijdens onze maaltijden en het aanspreekpunt van de dag. Zo doe je ervaring op in het leiden van diners én zet je je actief voor het samenbrengen van buurtbewoners en tegen voedselverspilling en armoede.

Een kort overzicht van een BuurtBuik zaterdag:

09.45: Twee vrijwilligers fietsen een rondje door Overvecht om het voedsel op te halen bij onze leveranciers.  Ze gaan langs supermarkten, bakkers en viswinkels. 
Hier halen ze kosteloos het overtollige voedsel op, zodat we er samen een lekkere maaltijd mee kunnen maken!

10.30: De andere vrijwilligers verzamelen zich in het buurthuis. Na een voorstelrondje waarin de vrijwilligers elkaar leren kennen, toveren ze binnen no time het buurthuis om tot restaurant. 

11.00: De groenten arriveren bij het buurthuis. Samen bepalen we wat er op het menu komt te staan. We maken een taakverdeling, en daarna is het: ready, set, go: koken maar! 

12.30: Het buurthuis begint langzaam vol te lopen met nieuwsgierige buurtbewoners die graag willen weten 
wat voor lekkers er dit keer op het menu staat! 

13.00: Lunch wordt geserveerd! Uiteraard eet je als vrijwilliger bij BuurtBuik een hapje mee. 

14.00: Tijd voor de schoonmaak! Iedereen is in de weer. De een met een bezem, de ander doet aan topsport in de afwaskeuken. 

15.00: We trekken moe maar voldaan de deur weer achter ons dicht. Tot volgende week! 

Lijkt je het leuk om dagcoördinator te worden bij BuurtBuik en ben jij 1 keer per maand op de zaterdag beschikbaar om het diner in goede banen te leiden? Schroom dan niet om contact op te nemen en een keertje te komen kijken!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over BuurtBuik Utrecht
BuurtBuik bereidt heerlijke en gratis maaltijden van overvloedig eten van supermarkten, winkeliers en horeca. Vrijwilligers en buurtgenoten halen het eten op en koken er gezamenlijk een lekker diner van. Elke keer een creatieve uitdaging: je weet immers nooit wat de opbrengst van de dag zal zijn! Als het eten gereed is, is iedereen die wil welkom om aan tafel aan te schuiven. Want naast lekker eten, draait het bij BuurtBuik vooral om de gezelligheid.
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#24430
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/BuurtBuik-Utrecht/activiteiten/Dagcoordinator-BuurtBuik/24430 om je aan te melden