Skip Navigation

Brood en Spelen

Non-profit

Over ons

Brood & Spelen is een actieve organisatie met een eigentijdse kijk op kinderopvang. Wij verzorgen tussenschoolse-, buitenschoolse- en kinderdagopvang voor kinderen, vanaf hun geboorte tot ze naar...

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Vrijwilliger voor de overblijf

Vacature · 2–6 uur/week
Utrecht, Utrecht, Nederland
Deze vacature is verlopen
#25060
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Brood-en-Spelen1/activiteiten/Vrijwilliger-voor-de-overblijf/25060 om je aan te melden
SamenvattingWij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Wijngaard in Doorn.
Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool De Wijngaard in Doorn. Ook actieve 55-plussers nodigen wij graag uit voor een gesprek!

 

Wat heeft Brood & Spelen jou te bieden?

Als vrijwilliger ontvang je een leuke vrijwilligersvergoeding per keer.
Als vrijwilliger werk je samen in een enthousiast team en heb je elk jaar een gezellig teamuitje.
Als vrijwilliger krijg je gratis trainingen. Hiervoor ontvang je certificaten.
Op de dagen dat je wordt ingezet betaal je geen overblijfkosten voor je kind(eren) op een school waar Brood & Spelen de overblijf verzorgt.

 

Werkdagen en -tijden

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor meerdere dagen in de week. Het overblijven op de basisschool vindt plaats tussen de middag, vaak tussen 11:30 en 13:30 uur.

 

Je bent als vrijwilliger bij Brood & Spelen in dienst en je hebt de volgende taken:

Zorgen voor de kinderen die gebruik maken van de overblijf.
Toezicht houden op de kinderen en hen begeleiden tijdens het eten, binnen- en buitenspelen.
Zorgen voor een overdracht naar de juf of meester van school.
Samen met het team ervoor zorgen dat de kinderen een fijne overblijf hebben waarbij we veiligheid, kwaliteit en plezier erg belangrijk vinden.
Begeleiden en organiseren van activiteiten.
Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed spreekt.

 

Solliciteer nu!

Ben jij enthousiast en heb je een hart voor kinderen? Geef je gegevens door en stuur je naam, de school en je telefoonnummer naar [email protected].

Voor meer informatie over Brood & Spelen kijk op onze website.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Brood en Spelen
Brood & Spelen is een actieve organisatie met een eigentijdse kijk op kinderopvang. Wij verzorgen tussenschoolse-, buitenschoolse- en kinderdagopvang voor kinderen, vanaf hun geboorte tot ze naar de middelbare school gaan. Wij zijn betrokken bij het kind, de ouders, scholen, verenigingen en de wijken om ons heen. Wij bieden meer dan alleen opvang, door onze persoonlijke aanpak en de afwisselende activiteiten op het gebied van In- en Outdoor, Sport- en Spel, Kunst- en Cultuur en Kleuters. Brood & Spelen heeft 4 kinderdagverblijven, 31 locaties voor buitenschoolse opvang, is actief op 52 scholen met tussenschoolse opvang en pleinwachten.
Deze vacature is verlopen
#25060
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Brood-en-Spelen1/activiteiten/Vrijwilliger-voor-de-overblijf/25060 om je aan te melden