Skip Navigation
Over ons

Met een groepje mensen uit Overvecht (mannen en vrouwen) gaan we elke twee weken naar het Gagelbos. Daar helpen we de boswachter met natuurwerk. We doen het op vrijdag in de even weken, van 9.00-12.30...

Milieu & DuurzaamheidCommunity & familie
Deel

Bosgroep Overvecht

Vacature · Flexibel
Gagelbos, Gageldijk, Utrecht, Utrecht 3566 MH, Netherlands
Buiten
Deze vacature is verlopen
#24200
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Bosgroep-Overvecht/activiteiten/Bosgroep-Overvecht/24200 om je aan te melden
SamenvattingEens in de twee weken op vrijdagochtend gaan we de boswachter helpen met natuurwerk in het Gagelbos.
Uitgebreide omschrijving

We zoeken mensen die mee willen doen met natuurwerk in het Gagelbos. Dat doen we één keer in de twee weken op vrijdagochtend (in de even weken), van 9.15-12.30. We zijn een groepje mannen en vrouwen uit Overvecht (en soms daarbuiten).

Dus heb je geen baan en wil je toch werken? Of zit je de hele dag achter je computer en heb je soms frisse lucht nodig? Wil je Nederlands oefenen terwijl je gratis fitness doet? Of wil je voor de natuur zorgen samen met mensen uit andere culturen? Dan is dit wat voor jou!

We werken samen met de boswachter van Staatsbosbeheer. Het is niet enorm zwaar, maar het is wel flink werken, dus aan het eind van de ochtend voel je je weer helemaal fris!

Je mag ook af en toe komen, maar we zijn blij als je ons team vast wil versterken. Kom een keertje proberen en beslis dan.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Bosgroep Overvecht
Met een groepje mensen uit Overvecht (mannen en vrouwen) gaan we elke twee weken naar het Gagelbos. Daar helpen we de boswachter met natuurwerk. We doen het op vrijdag in de even weken, van 9.00-12.30. Goed voor ons hoofd, ons lichaam en ook voor het bos!
Deze vacature is verlopen
#24200
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Bosgroep-Overvecht/activiteiten/Bosgroep-Overvecht/24200 om je aan te melden