Skip Navigation
Over ons

Stichting Books 4 Life Utrecht is een winkel voor tweedehands boeken in Utrecht. De vrijwilligersorganisatie zamelt donaties van boeken, cd’s, lp’s en dvd’s in en verkoopt deze voor een goede prijs...

Cultuur & KunstCommunity & familie
Deel

Vrijwilligerscoördinator

Vacature · 4–6 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#23368
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Books-4-Life-Utrecht/activiteiten/Vrijwilligerscoordinator/23368 om je aan te melden
SamenvattingAltijd al een leuke boekwinkel willen runnen? Dit is je kans!
Books 4 Life Utrecht zoekt een vrijwilligerscoördinator.
Uitgebreide omschrijving

Stichting Books 4 Life Utrecht is een vrijwilligersorganisatie die in Utrecht tweedehands boeken, muziek en films inzamelt en verkoopt ten bate van goede doelen. De organisatie wordt volledig door vrijwilligers gerund.
Van de opbrengst gaat 90% naar goede doelen. De helft daarvan gaat naar Amnesty International en Oxfam Novib. De andere helft gaat naar lokale initiatieven en goede doelen die door de vrijwilligers zelf worden gekozen.

Vrijwilligerscoördinator

Als vrijwilligerscoördinator ben jij het aanspreekpunt voor de vrijwilligers. Je werft nieuwe vrijwilligers en onderhoudt het contact met de groep vrijwilligers. Je bent verantwoordelijk voor de verdeling van de winkeldiensten. Daarnaast zorg je ervoor dat de ideeën/problemen/suggesties van vrijwilligers worden opgepakt en besproken met het bestuur.

Ben jij een teamplayer, laat jij mensen tot hun recht komen, werk jij geordend en ben jij communicatief sterk en flexibel? Dan nodigen we je graag uit kennis te maken met Books 4 Life!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Books 4 Life Utrecht
Stichting Books 4 Life Utrecht is een winkel voor tweedehands boeken in Utrecht. De vrijwilligersorganisatie zamelt donaties van boeken, cd’s, lp’s en dvd’s in en verkoopt deze voor een goede prijs. Van de opbrengst gaat 90% naar goede doelen, lokaal en internationaal.
Deze vacature is verlopen
#23368
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Books-4-Life-Utrecht/activiteiten/Vrijwilligerscoordinator/23368 om je aan te melden