Skip Navigation
Over ons

Stichting Books 4 Life Utrecht is een winkel voor tweedehands boeken in Utrecht. De vrijwilligersorganisatie zamelt donaties van boeken, cd’s, lp’s en dvd’s in en verkoopt deze voor een goede prijs...

Cultuur & KunstCommunity & familie
Deel

Penningmeester

Vacature · 1–6 uur/week
Utrecht, Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#23390
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Books-4-Life-Utrecht/activiteiten/Penningmeester/23390 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Stichting Books 4 Life Utrecht is een vrijwilligersorganisatie die in Utrecht tweedehands boeken, muziek en films inzamelt en verkoopt ten bate van goede doelen. Onze winkel aan de Kromme Nieuwegracht 46 is vijf dagen per week geopend en wordt volledig door vrijwilligers gerund.
Van de opbrengst gaat 90% naar goede doelen. De helft daarvan gaat naar Amnesty International en Oxfam Novib. De andere helft gaat naar lokale initiatieven en goede doelen die door de vrijwilligers zelf worden gekozen.

We zijn op korte termijn op zoek naar een penningmeester (m/v)

De penningmeester beheert alle inkomsten en uitgaven van Books 4 Life Utrecht. Hij of zij zorgt ervoor dat alle details en bonnen overzichtelijk bewaard worden. De penningmeester streeft er naar dat Books 4 Life in een gezonde en overzichtelijke financiële situatie verkeert. De penningmeester houdt overzicht van alle inkomsten uit sponsoropbrengsten, subsidies, giften en verkoop van boeken. Samen met de voorzitter wordt er jaarlijks een financieel jaarverslag opgesteld. 
De penningmeester is ook lid van het bestuur en denkt samen met de overige bestuursleden mee over het (financiële) beleid van Books 4 Life Utrecht. 

Wat krijg je ervoor terug?

Bij Books 4 Life Utrecht heb je veel vrijheid om zelfstandig ervaring op te doen in jouw vakgebied. Het is een mooie aanvulling op je cv. Je werkt samen met een gezellige groep mensen die allemaal vrijwillig werken voor Books 4 Life Utrecht en die hart voor de zaak hebben. Daarnaast kan je in het bestuur invloed uitoefenen om Books 4 Life nóg beter te maken. Ten slotte is het dankbaar werk omdat je èn mensen blij maakt met mooie boeken èn een belangrijke bijdrage levert aan de goede doelen van Books 4 Life Utrecht.

Heb jij financieel inzicht, werk je geordend en ben jij communicatief sterk? Wil jij de interne en externe geldstromen van Books 4 Life Utrecht beheren? Dan nodigen we je graag uit kennis te maken met Books 4 Life Utrecht! 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Books 4 Life Utrecht
Stichting Books 4 Life Utrecht is een winkel voor tweedehands boeken in Utrecht. De vrijwilligersorganisatie zamelt donaties van boeken, cd’s, lp’s en dvd’s in en verkoopt deze voor een goede prijs. Van de opbrengst gaat 90% naar goede doelen, lokaal en internationaal.
Deze vacature is verlopen
#23390
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Books-4-Life-Utrecht/activiteiten/Penningmeester/23390 om je aan te melden