Skip Navigation
Over ons

Stichting Books 4 Life Utrecht is een winkel voor tweedehands boeken in Utrecht. De vrijwilligersorganisatie zamelt donaties van boeken, cd’s, lp’s en dvd’s in en verkoopt deze voor een goede prijs ...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Grafisch vormgever gezocht!

1–4 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
DesignMarketing & Communicatie
DesignCreatiefLuisterenPraten met anderen
Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
#29637
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Books-4-Life-Utrecht/activiteiten/Grafisch-vormgever-gezocht/29637 om je aan te melden
SamenvattingVind jij het leuk om als grafisch vormgever letterlijk vorm te geven aan de toekomst van boekenwinkel Books 4 Life Utrecht?
Uitgebreide omschrijving

Stichting Books 4 Life Utrecht is een vrijwilligersorganisatie die in Utrecht tweedehands boeken, cd’s, lp’s en dvd’s inzamelt en verkoopt. Van de opbrengst gaat 90% naar goede doelen.


Om de winkel van Books 4 Life Utrecht aantrekkelijker te maken voor vrijwilligers, klanten en donateurs zijn we op zoek naar een vrijwilliger gespecialiseerd in grafische vormgeving.


Als grafisch vormgever ga je aan de slag met het bedenken en uitwerken van ideeën gericht op het vernieuwen van het uiterlijk van de winkel aan de buitenkant (raambestickering) en aan de binnenkant (aanduidingen, posters, etc.). Dit doe je in nauw contact met het bestuur en vrijwilligers actief in de winkel – zij moeten zich door het aanbrengen van jouw ontwerpen nóg meer thuis voelen in de winkel.


Het aanpakken van het uiterlijk van de winkel vindt plaats in de 6 maanden van 2021. Hoeveel uur je precies met dit project bezig bent is aan jou. Ook staan we open voor het aanblijven als vrijwilliger als dit project is afgerond, bijvoorbeeld om te helpen bij andere vormen van marketing.


Taken & verantwoordelijkheden (in overleg)

- ontwerpen raamstickers;

- vernieuwen posters en aanduidingen in de winkel;

- contact met een drukker over het leveren van benodigd drukwerk;

- afstemming met het bestuur en vrijwilligers.


Benodigdheden

- software (bijvoorbeeld Adobe Illustrator of Adobe InDesign);

 

Vind jij het leuk om letterlijk vorm te geven aan de toekomst van boekenwinkel Books 4 Life Utrecht? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Hoe kom ik er?
Over Books 4 Life Utrecht
Stichting Books 4 Life Utrecht is een winkel voor tweedehands boeken in Utrecht. De vrijwilligersorganisatie zamelt donaties van boeken, cd’s, lp’s en dvd’s in en verkoopt deze voor een goede prijs. Van de opbrengst gaat 90% naar goede doelen, lokaal en internationaal.
·
#29637
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Books-4-Life-Utrecht/activiteiten/Grafisch-vormgever-gezocht/29637 om je aan te melden