Skip Navigation
Over ons

Stichting Books 4 Life Utrecht is een winkel voor tweedehands boeken in Utrecht. De vrijwilligersorganisatie zamelt donaties van boeken, cd’s, lp’s en dvd’s in en verkoopt deze voor een goede prijs...

Cultuur & KunstCommunity & familie
Deel

Coördinator Goede doelen

Vacature · 2–4 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#23264
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Books-4-Life-Utrecht/activiteiten/Coordinator-Goede-doelen/23264 om je aan te melden
SamenvattingHet coördineren en onderhouden van de contacten met de landelijke/lokale goede doelen en contacten leggen met nieuwe, potentiële goede doelen.
Uitgebreide omschrijving

Stichting Books 4 Life Utrecht is een tweedehands boekwinkel voor het goede doel: van de opbrengst gaat 25% naar Amnesty international, 25% naar Oxfam Novib en 50% naar kleinere lokale projecten, die op jaarbasis worden gekozen. De boeken krijgen we gedoneerd van particulieren en organisaties en we hebben een op het moment zo'n 50 onmisbare vrijwilligers, die met z'n allen Books 4 Life Utrecht maken tot een leuke en sociale organisatie.

Om Books 4 Life onder andere meer bekendheid te geven als donatiepartner en de contacten met de huidige goede doelen te onderhouden, alsmede het organiseren van de jaarlijkse goede doelen verkiezing en de schrijfmarathon van Amnesty International, zoeken wij een pro-actieve persoon, die van aanpakken houdt en het leuk vindt om Books 4 Life Utrecht op de kaart te zetten. Dit alles in samenwerking met het bestuur. 

Dus wil je de handen uit de mouwen wilt steken en lijkt het je leuk vrijwilliger te zijn in een gezellige organisatie. Neem dan contact met ons op! Via onderstaande roze knop. Dan kunnen we afspreken voor een kennismakingsgesprek.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Books 4 Life Utrecht
Stichting Books 4 Life Utrecht is een winkel voor tweedehands boeken in Utrecht. De vrijwilligersorganisatie zamelt donaties van boeken, cd’s, lp’s en dvd’s in en verkoopt deze voor een goede prijs. Van de opbrengst gaat 90% naar goede doelen, lokaal en internationaal.
·
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#23264
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Books-4-Life-Utrecht/activiteiten/Coordinator-Goede-doelen/23264 om je aan te melden