Skip Navigation
Over ons

Stichting Books 4 Life Utrecht is een winkel voor tweedehands boeken in Utrecht. De vrijwilligersorganisatie zamelt donaties van boeken, cd’s, lp’s en dvd’s in en verkoopt deze voor een goede prijs...

Cultuur & KunstCommunity & familie
Deel

Chauffeur (soms ook in het weekend)

Vacature · 1–2 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Rijden
Deze vacature is verlopen
#24947
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Books-4-Life-Utrecht/activiteiten/Chauffeur-soms-ook-in-het-weekend/24947 om je aan te melden
SamenvattingVind je het leuk om auto te rijden en wil je werken voor de leukste boekenwinkel voor het goede doel? Maak dan kennis met Books 4 Life Utrecht!
Uitgebreide omschrijving

Stichting Books 4 Life Utrecht is een vrijwilligersorganisatie die tweedehands boeken, muziek en films inzamelt en verkoopt ten bate van goede doelen. Van de winst gaat 90% naar goede doelen. De helft daarvan gaat naar Amnesty International en Oxfam Novib. De andere helft gaat naar lokale initiatieven en goede doelen die door de vrijwilligers zelf worden gekozen.

Chauffeur

Als chauffeur haal je donaties op bij klanten, die partijen boeken aanbieden of slecht ter been zijn. Daarnaast vervoer je boeken naar marktten en evenementen, waar Books 4 Life met een kraam vertegenwoordigd is.
Je wordt voorzien van de nodige hulpmiddelen bij het vervoer, zoals een steekwagen. Voor de gereden kilometers wordt een vergoeding gegeven.
Kennis van boeken is een pré, maar niet noodzakelijk.

Ben je in het bezit van een auto, ben jij maatschappelijk betrokken en vind je het leuk om voor ons te rijden? Dan nodigen we je graag uit om kennis te maken met Books 4 Life Utrecht!

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Books 4 Life Utrecht
Stichting Books 4 Life Utrecht is een winkel voor tweedehands boeken in Utrecht. De vrijwilligersorganisatie zamelt donaties van boeken, cd’s, lp’s en dvd’s in en verkoopt deze voor een goede prijs. Van de opbrengst gaat 90% naar goede doelen, lokaal en internationaal.
Deze vacature is verlopen
#24947
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Books-4-Life-Utrecht/activiteiten/Chauffeur-soms-ook-in-het-weekend/24947 om je aan te melden