Skip Navigation
Over ons

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Vrouw zoekt gezelschap op zondagochtend

Vacature · 2–3 uur/week
Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#23080
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Vrouw-zoekt-gezelschap-op-zondagochtend/23080 om je aan te melden
SamenvattingVind jij het gezellig om op zondagochtend een vrouw met hersenletsel gezelschap te houden en samen naar de kerkdienst te kijken?
Uitgebreide omschrijving

Heb jij zin om samen met een vrouw in de wijk Noord-Oost op zondagochtend een kopje koffie of thee te drinken en naar de kerkdienst op televisie te kijken? Dan is Boogh Mantelzorg Match op zoek naar jou!

Op zondagmorgen van 9.15 tot 11.15 uur zoeken we gezelschap voor een mevrouw met hersenletsel. Mevrouw kan zelfstandig naar de dienst kijken, als jij de televisie maar aan en uit wilt zetten voor haar. Zelf kan je dan een boek lezen of studeren. Deze vacature is dus zeer geschikt voor een student die elke zondag anderhalf uur aan zijn/ haar scriptie wil gaan zitten werken!

Wil je gezellig samen naar de dienst kijken of in de bijbel lezen, dan is dat ook mogelijk. Wel of niet gelovig zijn is geen voorwaarde voor deze klus. Wil je eerst meer informatie over deze mevrouw, neem dan contact met mij op en we kunnen vrijblijvend in gesprek.

Boogh Mantelzorg Match biedt mantelzorgers van mensen met hersenletsel de mogelijkheid om de zorg van een partner tijdelijk over te dragen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om zelf activiteiten te ondernemen en de zorgtaak even los te laten. Het bieden van gezelschap, een band opbouwen met iemand met hersenletsel en het bieden van verlichting voor de mantelzorger wordt als zeer waardevol ervaren.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Boogh Utrecht De Paraplu > Vrouw zoekt gezelschap op zondagochtend
Over Boogh Utrecht De Paraplu
Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking bieden wij professionele begeleiding, waarbij respect en gelijkwaardigheid onze uitgangspunten zijn. Scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt Boogh Utrecht De Paraplu een gevarieerd cursusprogramma in de periode van september tot en met juni.
Deze vacature is verlopen
#23080
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Vrouw-zoekt-gezelschap-op-zondagochtend/23080 om je aan te melden