Skip Navigation
Over ons

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Jij wat beweging, zij er even uit!

Vacature · 2–3 uur/week
Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
#24039
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Jij-wat-beweging-zij-er-even-uit/24039 om je aan te melden
SamenvattingEen mevrouw met hersenletsel die in een rolstoel zit, wil graag eens per week een blokje om.
Uitgebreide omschrijving

Voor een mevrouw met hersenletsel die moeilijk kan lopen, is Boogh Mantelzorg Match op zoek naar een vrijwilliger die haar wekelijks mee naar buiten neemt. Haar dochter woont niet bij haar maar doet heel veel en heeft eigenlijk geen tijd om met haar moeder een blokje om te gaan.

Boogh Mantelzorg Match zoekt voor mensen met hersenletsel een maatje, zodat de mantelzorgers er even tussen uit kan. Even vrijaf van de zorg voor een naaste. 

Wil je bijdrage aan deze respijtzorg, neem dan contact met me op. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Boogh Utrecht De Paraplu
Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking bieden wij professionele begeleiding, waarbij respect en gelijkwaardigheid onze uitgangspunten zijn. Scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt Boogh Utrecht De Paraplu een gevarieerd cursusprogramma in de periode van september tot en met juni.
·
#24039
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Jij-wat-beweging-zij-er-even-uit/24039 om je aan te melden