Skip Navigation
Over ons

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Het is tijd voor wat extra gezelligheid!

Vacature · 3 uur/week
Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#23154
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Het-is-tijd-voor-wat-extra-gezelligheid/23154 om je aan te melden
SamenvattingVindt jij het leuk om te winkelen, koffie te drinken, naar bingo te gaan of een wandelingetje te maken?
Uitgebreide omschrijving

Een gemotiveerde dame van 74 jaar is op zoek naar wat extra gezelligheid op woensdagen van 9:30-12:30u. Vanwege hersenletsel is mevrouw minder mobiel en heeft een rolstoel, maar ze gaat er graag op uit: samen winkelen, ergens een kopje koffie drinken, naar de bingo of een wandeling maken. De voorkeur gaat uit naar een vrouw (40+).

 

Boogh Mantelzorg Match zoekt vrijwilligers die de zorg voor cliënten met hersenletsel tijdelijk van de mantelzorger kunnen overnemen, zodat de mantelzorger er even tussen uit kan en tijd voor zichzelf kan nemen.

 

Ga jij er graag samen met mevrouw op uit? Meldt je dan aan voor een gesprek!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Boogh Utrecht De Paraplu
Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking bieden wij professionele begeleiding, waarbij respect en gelijkwaardigheid onze uitgangspunten zijn. Scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt Boogh Utrecht De Paraplu een gevarieerd cursusprogramma in de periode van september tot en met juni.
Deze vacature is verlopen
#23154
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Het-is-tijd-voor-wat-extra-gezelligheid/23154 om je aan te melden