Skip Navigation
Over ons

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Gun jij haar een avond uit?

Vacature · 2–4 uur/week
Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
#25378
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Gun-jij-haar-een-avond-uit/25378 om je aan te melden
SamenvattingHij heeft hersenletsel en kan niet lang achter elkaar alleen zijn. Zij wil graag naar haar wekelijkse leesclub. Wil jij dat mogelijk maken?
Uitgebreide omschrijving

Voor de echtgenote van een meneer met hersenletsel zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om een avond per week een aantal uur bij hem thuis te komen zodat zij op een vast moment iets kan gaan doen waar ze weer energie van krijgt. Zo houden ze het samen leuk en houd de mantelzorger haar taak langer vol.Ze zijn op zoek naar een rustig iemand. Voel jij er wat voor? Dan maak je drie mensen blij: hem, haar en jezelf.

Boogh Mantelzorg Match krijgt diverse aanvragen binnen voor ondersteuning in Utrecht en Houten. Graag komen wij met jouw in contact. Jij wilt je graag inzetten om een mantelzorger te ontlasten en de partner of ouder wat gezelligheid te bieden?

Bovenstaande is een voorbeeld. Ik ga graag met jou in gesprek, om samen op zoek te gaan naar de juiste match bij jouw vrijwilligersvraag! Waar wordt jij blij van? Wat zou jij wekelijks samen op willen pakken met iemand met hersenletsel? Ik help je graag verder!

 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Boogh Utrecht De Paraplu
Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking bieden wij professionele begeleiding, waarbij respect en gelijkwaardigheid onze uitgangspunten zijn. Scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt Boogh Utrecht De Paraplu een gevarieerd cursusprogramma in de periode van september tot en met juni.
·
#25378
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Gun-jij-haar-een-avond-uit/25378 om je aan te melden