Skip Navigation
Over ons

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Gezelschap en sparringspartner gezocht!

Vacature · 2–4 uur/week
Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#25691
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Gezelschap-en-sparringspartner-gezocht/25691 om je aan te melden
SamenvattingNaar hartenlust discussiëren over maatschappelijke, economische of politieke vraagstukken met een heer van 60 jaar oud met hersenletsel.
Uitgebreide omschrijving

Kunt u ook verdrinken in een schilderij van Salvador Dalí? Of discussieert u graag naar hartenlust over filosofische, economische of politieke vraagstukken? Een voormalig jurist van 60 jaar oud uit Utrecht wil dat graag met u doen. Als u af en toe een paar uurtjes over heeft, kunt u er ook gezellig samen op uit.

Boogh Mantelzorg Match biedt voor inwoners van de Gemeente Utrecht de mogelijkheid om de zorg voor een naaste of partner met hersenletsel tijdelijk en kosteloos over te dragen aan een professional of deskundige vrijwilliger. Hierdoor ontstaat voor de mantelzorger de mogelijkheid om zelf activiteiten te ontplooien en om de zorgtaak even los te laten. Onze medewerkers houden de partner of naaste gezelschap, maar kunnen ook gezelligheid brengen door buitenshuis samen iets te ondernemen. Hiervoor gaan we op zoek naar een geschikte match, waarbij iedereen zich prettig voelt en de zorg in goede handen is.

Heeft u interesse? Dan komen we graag met u in contact via onderstaande roze knop.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Boogh Utrecht De Paraplu
Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking bieden wij professionele begeleiding, waarbij respect en gelijkwaardigheid onze uitgangspunten zijn. Scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt Boogh Utrecht De Paraplu een gevarieerd cursusprogramma in de periode van september tot en met juni.
Deze vacature is verlopen
#25691
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Gezelschap-en-sparringspartner-gezocht/25691 om je aan te melden