Skip Navigation
Over ons

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Gezellig samen erop uit?

Vacature · 2–3 uur/week
Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#23323
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Gezellig-samen-erop-uit/23323 om je aan te melden
SamenvattingHeeft u zin om er lekker op uit te gaan, activiteiten te ondernemen of gezellig te discussiëren over maatschappelijke onderwerpen?
Uitgebreide omschrijving

Gaat u er graag op uit? Een heer van begin 60, zou dit graag gezellig samen met u doen!

Meneer heeft een brede belangstelling en zoekt iemand die samen met hem wil discussiëren over politiek, cultuur of allerlei andere maatschappelijke onderwerpen. Hij gaat er graag op uit om leuke dingen te ondernemen. Meneer heeft een beroerte gehad, hierdoor kan hij geen lange afstanden meer lopen. De voorkeur zou uitgaan naar iemand die in het bezit is van een auto, zodat u er samen wat verder op uit kunt.

Heeft u ook een brede interesse en en heeft u af en toe in het weekend enkele uurtjes vrij, dan is dit iets voor u!

Boogh Mantelzorg Match zoekt voor mantelzorgers van cliënten vrijwilligers, die bij hun naaste met hersenletsel kunnen blijven zodat de mantelzorger wat tijd voor zichzelf kan nemen.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Boogh Utrecht De Paraplu
Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking bieden wij professionele begeleiding, waarbij respect en gelijkwaardigheid onze uitgangspunten zijn. Scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt Boogh Utrecht De Paraplu een gevarieerd cursusprogramma in de periode van september tot en met juni.
Deze vacature is verlopen
#23323
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Gezellig-samen-erop-uit/23323 om je aan te melden