Skip Navigation
Over ons

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Ben jij een reislustig type?

Vacature · 1–4 uur/week
Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#24723
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Ben-jij-een-reislustig-type/24723 om je aan te melden
SamenvattingDan ben jij de juiste persoon die een meneer met hersenletsel, die vroeger veel gereisd heeft, een aantal zaterdagen per jaar gezelschap wil houden.
Uitgebreide omschrijving

Voor een meneer met niet aangeboren hersenletsel zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die met hem op een aantal zaterdagen per jaar gezelschap wil houden. Hij heeft vroeger veel gereisd en wil daar graag over vertellen. Hij is nog redelijk mobiel maar vindt het niet prettig alleen te moeten lunchen als zijn vrouw zo af en toe met een vriendin een dagje uit gaat.

Boogh Mantelzorg Match biedt voor inwoners van gemeente Utrecht die zorgen voor hun naaste met hersenletsel de mogelijkheid om in de avonduren of in het weekend de zorg over te dragen aan een professional of deskundige vrijwilliger. Hierdoor ontstaat voor de mantelzorger de mogelijkheid om zelf activiteiten te ontplooien en de zorgtaak even los te laten. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Wij bieden een vrijwilligerscontract, reiskostenvergoeding,  e-learning "Omgaan met de gevolgen van hersenletsel", intervisie-bijeenkomsten en een inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Boogh Utrecht De Paraplu
Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking bieden wij professionele begeleiding, waarbij respect en gelijkwaardigheid onze uitgangspunten zijn. Scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt Boogh Utrecht De Paraplu een gevarieerd cursusprogramma in de periode van september tot en met juni.
Deze vacature is verlopen
#24723
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Ben-jij-een-reislustig-type/24723 om je aan te melden