Skip Navigation

Beweegvriendelijke Wijk

Club, vereniging of andere

Over ons

Buurtteams Utrecht, Beter Thuis, Uzelf en Hercules hebben met elkaar de ambitie geformuleerd om van Utrecht Noordoost de meest Beweegvriendelijke wijk van Utrecht te maken. Hiermee willen we...

Deel

Redacteur

Vacature · 1–2 uur/week
Vanuit huis
Marketing & Communicatie
Lezen & schrijvenNederlands
#28656
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Beweegvriendelijke-Wijk/activiteiten/Redacteur/28656 om je aan te melden
SamenvattingVoor de Beweegvriendelijke wijk zijn we op zoek naar een redacteur die nieuwsberichten schrijft over o.a. de ontwikkelingen en nieuws van dit initiatief.
Uitgebreide omschrijving

Voor de Beweegvriendelijke wijk zijn we zsm op zoek naar een redacteur die nieuwsberichten schrijft over o.a. de ontwikkelingen en actualiteiten van dit initiatief, alsmede over onderwerpen als vitaliteit, gezond oud worden, bewegen, gezondheid.

Het zou mooi zijn te starten met ca. 2 berichten per maand. Mogelijkerwijs neemt de berichtgeving toe naar 1x per week. Mede afhankelijk van de mate van beschikbaarheid.

Houd je van schrijven, ben je woonachtig in Utrecht Noordoost en wil je bijdragen aan dit initiatief, dan nodigen we je van harte te reageren.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Over Beweegvriendelijke Wijk
Buurtteams Utrecht, Beter Thuis, Uzelf en Hercules hebben met elkaar de ambitie geformuleerd om van Utrecht Noordoost de meest Beweegvriendelijke wijk van Utrecht te maken. Hiermee willen we wijkgericht op een preventieve manier bijdragen aan gezond en vitaal ouder worden. We sluiten daarbij aan op het nationale belang om meer te gaan bewegen, bij de stedelijke ambitie van Utrecht, stad van gezond stedelijk leven voor iedereen en bij de ambitie van het regionale netwerk Health Hub “Iedere Utrechter gezond en gelukkig in 2030".
·
#28656
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Beweegvriendelijke-Wijk/activiteiten/Redacteur/28656 om je aan te melden