Skip Navigation
Over ons

U-Track is een vereniging die een volledig atletiekaanbod biedt voor jong en oud. We combineren ontspanning, prestatie en gezelligheid en daarmee is er voor iedereen de mogelijkheid om zijn of haar...

Sport & RecreatieCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Voor Utrechtse atletiekwedstrijden: Elektronische Tijdwaarneming Utrecht dringend op zoek naar versterking

Vacature · 1–3 uur/week
Koningslaan 14, 3583 GC Utrecht, Netherlands
IT
Deze vacature is verlopen
#25228
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Atletiekvereniging-U-Track/activiteiten/Voor-Utrechtse-atletiekwedstrijden-Elektronische-Tijdwaarneming-Utrecht-dringend-op-zoek-naar-versterking/25228 om je aan te melden
SamenvattingWil jij bij wedstrijden met je neus op de finish zitten? Vind jij het leuk/belangrijk dat atleten snel een nauwkeurige tijd krijgen? Ben je secuur?
Uitgebreide omschrijving

Elektronische Tijdwaarneming Utrecht dringend op zoek naar versterking
Voor alle atletiekwedstrijden op de atletiekbanen in Utrecht en in de hal van sportcentrum Galgenwaard maken de 3 Utrechtse verenigingen gebruik van elektronische tijdwaarneming. Dit wordt verzorgd door ET-Utrecht: dit zijn vrijwilligers die op deze manier de wedstrijden mogelijk maken. Per jaar zijn dat 20 wedstrijden georganiseerd door de Utrechtse atletiekverenigingen; Phoenix, U-Track en Hellas.

Met de nieuwste Finishlynx fotofinish camera, de Vision Pro (3000bps), wordt door de computers van ET-Utrecht een finishfoto samengesteld. Daarmee kan zeer nauwkeurig (tot 0,001 sec.) de finishtijd worden bepaald. Als service naar de deelnemers wordt er nabij de finish een monitorscherm neergezet, waarop direct na de gelopen serie de uitslag en finishfoto te zien zijn. De (officieuze) uitslag kan ook direct via de website van ET-Utrecht online bekeken worden.

Voor 2020 staan we als Utrechtse verenigingen voor de uitdaging om ca. 15 vrijwilligers te vinden! Alleen dan kunnen we in de komende jaren ET-Utrecht bij onze wedstrijden blijven gebruiken.

Met 15 vrijwilligers zou iedereen maar bij 3 wedstrijden actief hoeven te zijn (meer mag natuurlijk altijd)
Er is voor de ET medewerkers een dagvergoeding van €50,- beschikbaar + onkosten.(voor de hele dag voor halve dag aangepast tarief)

Wie zoeken wij?

  • Wil jij bij wedstrijden met je neus op de finish zitten?
  • Vind jij het leuk/belangrijk dat atleten snel een nauwkeurige tijd krijgen die meteen op het scherm bij de finish te zien is?
  • Ben je precies en secuur (het kan soms om een duizendste verschil gaan!)
  • Ben je beschikbaar voor 3 wedstrijden (meer mag ook) verspreid over het jaar, plus een cursus?
  • Ben je minimaal 18 jaar.

In de 2e helft van maart willen we een cursus organiseren.

Ben je nu enthousiast geworden, geef je dan meteen op via een mail via onderstaande roze knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Atletiekvereniging U-Track
U-Track is een vereniging die een volledig atletiekaanbod biedt voor jong en oud. We combineren ontspanning, prestatie en gezelligheid en daarmee is er voor iedereen de mogelijkheid om zijn of haar prestaties te ontwikkelen of te verbeteren.

Deskundige trainers staan voor je klaar om je te begeleiden. Misschien heb je nog nooit gelopen of ben je al een doorgewinterde atleet: Jij bepaalt op welk niveau je wilt sporten. Train je liever technische nummers zoals verspringen of hoogspringen? Dat kan natuurlijk ook. Er wordt getraind in kleine groepen met persoonlijke begeleiding.

U-Track is op 7 april 2004 ontstaan uit een fusie tussen AV Hermes en AV Vitesse.
Deze vacature is verlopen
#25228
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Atletiekvereniging-U-Track/activiteiten/Voor-Utrechtse-atletiekwedstrijden-Elektronische-Tijdwaarneming-Utrecht-dringend-op-zoek-naar-versterking/25228 om je aan te melden