Skip Sidebar

Art Utrecht

Non-profit

Over ons

Stichting Art Utrecht is begin 2015 opgericht door de huidige enthousiaste bestuursleden. Art Utrecht speelt inmiddels een waardevolle rol in het zichtbaarder maken en stimuleren van de beeldende ...

Kunst & cultuur
Deel

Over Art Utrecht

Stichting Art Utrecht is begin 2015 opgericht door de huidige enthousiaste bestuursleden. Art Utrecht speelt inmiddels een waardevolle rol in het zichtbaarder maken en stimuleren van de beeldende kunst in Utrecht en het verbinden van de verschillende partijen in de sector. De website artutrecht.com is een platform voor Utrechtse galeries, kunstenaars, kunstinitiatieven, presentatieruimten en musea.
Art Utrecht kent verschillende overlegstructuren en gezamenlijke activiteiten, zoals Art Meat, Art Walks en is coördinator van de beeldende kunstpresentaties tijdens het Utrecht Uitfeest. Tijdelijk heeft Art Utrecht het beheer van de voormalige boekhandel Broese op de hoek van de Oudegracht/Stadhuisbrug. Het streven is om op termijn een terugkerend, groter evenement te organiseren om Utrecht nationaal en internationaal meer als beeldende kunststad op de kaart te zetten.

Het huidige bestuur van Art Utrecht bestaat uit 6 bestuursleden: galeriehouders, kunstenaars en vertegenwoordigers van non-profit kunstinstellingen. Daarnaast is er een adviseur.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Structureel werk · 3–5 uur/week · Start vanaf 1 apr 2021
Vanuit huis
Bestuurslid Marketing & Communicatie en bestuurslid Fondsenwerving
Wil jij bijdragen aan het stimuleren, verbinden en zichtbaarder maken van de Utrechtse beeldende kunstsector? Dan maken wij graag kennis met jou.Geplaatst door Art Utrecht

Foto's