Skip Navigation
Over ons

Altrecht is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg waar mensen met psychische problemen terecht kunnen voor specialistische hulpverlening en consultatie. Het werkgebied is het midden en...

Gezondheid & Welzijn
Deel

Maatjes gezocht voor patiënten van Altrecht

Vacature · 1–4 uur/week
Gedachtegang 1, 3705 WH Zeist, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#25529
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Altrecht-Vrijwilligerswerk/activiteiten/Maatjes-gezocht-voor-patienten-van-Altrecht/25529 om je aan te melden
SamenvattingGezocht: maatjes die 1-op-1 gezelschap bieden aan patiënten zoals samen wat drinken, werken aan gezamenlijk hobby, samen sporten, een uitstapje maken.
Uitgebreide omschrijving

Altrecht, een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in de provincie Utrecht, is op zoek naar maatjes voor onze patiënten: 1-op-1 gezelschap bieden in de breedste zin van het woord.

Iedereen die in zijn of haar vrije tijd iets voor onze patiënten wil betekenen, kan zich aanmelden om vrijwilliger te worden. Jong of oud, geschoold of ongeschoold, drukke agenda of wat meer tijd: Altrecht heeft een breed aanbod aan activitieiten. Patiënten kunnen goed geholpen worden door gewone medemensen, niet alleen door speciaal opgeleide deskundigen. Jouw gezelschap, aandacht en hulp geven de kwaliteit van ons werk een grote meerwaarde en dragen bij aan herstel.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Altrecht vrijwilligerswerk, via onderstaande roze knop kunt u al uw vragen stellen.

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij Altrecht kunt u ook lezen op onze website.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Altrecht Vrijwilligerswerk
Altrecht is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg waar mensen met psychische problemen terecht kunnen voor specialistische hulpverlening en consultatie. Het werkgebied is het midden en westelijk deel van de provincie Utrecht. De overgrote meerderheid van de cliënten krijgt ambulante, poliklinische of deeltijdbehandeling. Als het nodig is kunnen mensen worden opgenomen. Voor meer complexe problemen heeft Altrecht een aantal gespecialiseerde behandelcentra. Altrecht streeft ernaar hulp op maat te bieden. Dat betekent dat we de behandeling zo goed mogelijk op individuele wensen aanpassen. Vrijwilligers kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het welbevinden van mensen die voor langere tijd zorg ontvangen van Altrecht.
Deze vacature is verlopen
#25529
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Altrecht-Vrijwilligerswerk/activiteiten/Maatjes-gezocht-voor-patienten-van-Altrecht/25529 om je aan te melden