Skip Navigation
Over ons

Academie van de Stad verbindt studenten met de samenleving. Als ideële stichting en sociale ondernemer zet Academie van de Stad zich in voor de leefbaarheid en ontwikkeling van de stad, door de inzet...

Sport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

VoorleesSterren gezocht!

Vacature · Flexibel
Padualaan 101, 3584 CH Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#24163
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Academie-van-de-Stad/activiteiten/VoorleesSterren-gezocht/24163 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Het project VoorleesSterren is een mooi en veelzijdig project. 

U heeft allemaal wel eens voorgelezen. Als u het met mij eens bent, is het ontzettend leuk om te doen! Je kunt kinderen meenemen in een andere wereld..

Dat is wat wij doen. Met een groepje ouderen lezen wij voor aan kleine groepjes kinderen op de basisschool en de voorschool. Voorlezen is voor de taalontwikkeling van de kinderen heel belangrijk, zeker omdat veel kinderen in Hoograven een taalachterstand hebben. Het verkleinen van de taalachterstand is ons belangrijkste doel. Hiernaast vinden we het heel belangrijk dat de ouderen hun netwerk uit kunnen breiden, door nieuwe mensen te leren kennen. Om deze reden nemen we altijd ruim de tijd om samen koffie en thee te drinken.

Op dit moment zijn we op zoek naar mensen die dit leuk vinden om te doen. Het gaat om de donderdagmiddag één keer in de twee weken. U bent er ongeveer 1,5 uur aan kwijt. 

Mocht u interesse hebben, of vragen, neem gerust contact op! U kunt een keer mee komen kijken om te zien of het iets voor u is. Mocht u slecht ter been zijn, kunnen we kijken naar mogelijkheden om vervoer te regelen.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Academie van de Stad
Academie van de Stad verbindt studenten met de samenleving. Als ideële stichting en sociale ondernemer zet Academie van de Stad zich in voor de leefbaarheid en ontwikkeling van de stad, door de inzet van studenten. Dit doen we op uiteenlopende thema's in de stad.
Deze vacature is verlopen
#24163
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Academie-van-de-Stad/activiteiten/VoorleesSterren-gezocht/24163 om je aan te melden