Skip Navigation

Abrona

Non-profit

Over ons

Dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingen
Deel

Wandelmaatje gezocht in de omgeving Griftpark

Vacature · 1–2 uur/week
Van Esveldstraat, 3572 KL Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#25646
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Abrona/activiteiten/Wandelmaatje-gezocht-in-de-omgeving-Griftpark/25646 om je aan te melden
SamenvattingOm mijn voornemen om meer te bewegen vol te houden, ben ik op zoek naar een wandelmaatje. Het liefst wil ik 2 keer in de week afspreken.
Uitgebreide omschrijving

Om mijn voornemen om meer te bewegen vol te houden, ben ik op zoek naar een wandelmaatje. Het liefst  wil ik 2 keer in de week afspreken om ongeveer een uur te wandelen in het Griftpark. 

Ik ben een vrouw van 63 jaar en heb een lichte verstandelijke beperking. Ik houd van een gezellig praatje en heb zeker gevoel voor humor.  Verder houd ik erg veel van dieren. Dus als jij jouw hondje meeneemt, vind ik dat hartstikke leuk. Het liefst spreek ik af op de donderdag en in het weekend, omdat ik dan vrij ben. Komt dat ook goed uit voor jou? 

Dit verwachten wij 
Ik wil graag op je kunnen rekenen. Duidelijke afspraken zijn belangrijk voor mij. Natuurlijk kan het een keertje voorkomen dat je niet kunt. Als je mij en mijn begeleiders dat op tijd laat weten is dat oké. Samen met mijn persoonlijk begeleider wil ik graag eerst met je kennis maken. Als we van beide kanten het gevoel hebben dat het klikt, vraagt Abrona aan jou om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. 

Dit bieden wij
Ik hoop dat wij onze wandelingen  samen als  plezierig en gezellig gaan ervaren. Samen met mijn begeleiders laten we jou merken dat we jou als maatje/vrijwilliger waarderen. je ontvangt bijvoorbeeld een kerstpakket en we bieden jou een abonnement op Cultuur Werkt! Voor vragen kun je altijd contact opnemen met een van de begeleiders. 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Abrona > Wandelmaatje gezocht in de omgeving Griftpark
Over Abrona
Dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#25646
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Abrona/activiteiten/Wandelmaatje-gezocht-in-de-omgeving-Griftpark/25646 om je aan te melden