Skip Navigation

Abrona

Non-profit

Over ons

Dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingen
Deel

Vrijwilligers weer welkom voor een bezoekje of wandeling !

Vacature · 1–3 uur/week
Bovenpolder 120, 3453 NN De Meern, Nederland
#24044
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Abrona/activiteiten/Vrijwilligers-weer-welkom-voor-een-bezoekje-of-wandeling-/24044 om je aan te melden
SamenvattingVoorzichtig kunnen we weer bezoek ontvangen. Bijvoorbeeld om samen een wandeling te maken, of samen een kopje koffie te drinken.
Uitgebreide omschrijving

Voorzichtig kunnen we weer bezoek ontvangen. Bijvoorbeeld om samen een wandeling te maken, of samen een kopje koffie te drinken en gezellig wat te kletsen. Uiteraard houden we dan wel 1,5 meter afstand. Voor cliënten die geen naasten hebben die nu langs kunnen komen, zoeken wij vrijwilligers die hiervoor een uurtje per week tijd vrij voor willen maken. Locatie Veldhof ligt in De Meern gemeente Utrecht. Het is een woonplek voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Op deze locatie wonen 13 mensen, die zoveel mogelijk zelfstandig zijn, in de leeftijd van 46 jaar en ouder.

Wat verwachten wij van jou?

Je maakt makkelijk contact met een ander en voelt aan wanneer je een ander kunt enthousiasmeren of rust of ruimte moet bieden. Je bent betrouwbaar en flexibel en komt gemaakte afspraken na.

Wat mag je van ons verwachten?

We nodigen je uit voor een vrijblijvende kennismaking. Als dat van beide kanten bevalt, spreken we af voor een eerste ontmoeting. Gaan we verder? Dan leggen we afspraken vast in een vrijwilligersovereenkomst. Uiteraard kun je dan voor vragen of ondersteuningstips afstemmen met een van de Abrona medewerkers. Ook bieden we regelmatig informatiebijeenkomsten aan, of nodigen we je uit voor andere activiteiten of evenementen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in De Meern > De Meern Activiteiten > Abrona > Vrijwilligers weer welkom voor een bezoekje of wandeling !
Over Abrona
Dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking
·
#24044
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Abrona/activiteiten/Vrijwilligers-weer-welkom-voor-een-bezoekje-of-wandeling-/24044 om je aan te melden