Skip Navigation

Abrona

Non-profit

Over ons

Dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingen
Deel

Een gezellig maatje voor uitjes gezocht! 

Vacature · 2–3 uur/week
Utrecht, Utrecht, Nederland
1 plaats over.
#27291
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Abrona/activiteiten/Een-gezellig-maatje-voor-uitjes-gezocht/27291 om je aan te melden
SamenvattingEenvoudige uitjes zoals samen wat drinken op een terras, een bezoekje brengen aan een museum, betekenen voor Kobus echt genieten. 
Uitgebreide omschrijving

 Wat ga je doen? 

Eenvoudige uitjes zoals samen wat drinken op een terras, een bezoekje brengen aan een museum, betekenen voor Kobus echt genieten. Het begint al met de voorpret als de afspraak in zijn agenda staat en op de dag zelf straalt hij van oor tot oor en vertelt hij met veel plezier wat hij ziet, hoort en denkt. Met Kobus op pad gaan is eigenlijk altijd gezellig en nooit saai. Kobus zou het erg leuk vinden als jij ongeveer 1 x per maand of 1 x per 6 weken met hem wil afspreken om op een woensdag, zaterdag of zondagmiddag op pad te gaan.  

 

 Wat verwachten we van jou? 

Kobus is een man van 60 jaar met een lichte verstandelijke beperking. Hoewel hij behoorlijk zelfstandig is, is het voor hem fijn dat hij samen met iemand op pad kan gaan die hem veiligheid kan bieden als hij toch wat zenuwachtig of gespannen is. Als vrijwilliger bied je een luisterend oor en zorg je voor een ontspannen sfeer. Kobus zorgt dan voor het praatje en de grapjes.  

 

 Wat mag je van ons verwachten? 

Als jij Kobus goed aanvoelt, dan zullen jullie samen een hele gezellige middag beleven. Kobus laat jou heel duidelijk merken hoeveel plezier hij beleeft aan de uitjes die jullie samen beleven.  

Als je interesse hebt, nodigt Kobus jou graag samen met een van zijn begeleiders uit voor een kennismaking. Uiteraard is er altijd een medewerker beschikbaar die vragen kan beantwoorden of  ondersteuningstips kan geven als jij hieraan behoefte hebt. 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Abrona > Een gezellig maatje voor uitjes gezocht! 
Over Abrona
Dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking
·
1 plaats over.
#27291
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Abrona/activiteiten/Een-gezellig-maatje-voor-uitjes-gezocht/27291 om je aan te melden