Nieuws

Judith Deynen is onze nieuwe directeur

Onze eigen Judith Deynen is sinds 1 augustus onze directeur! 

'Het is ons een genoegen om mede te delen dat Judith Deynen de nieuwe directeur van VC Utrecht wordt. Wij vinden dat Judith met haar enthousiasme, netwerk en drive de juiste vrouw op de juiste plek is’, aldus het bestuur van VC Utrecht.

Judith werkt al tien jaar voor VC Utrecht als projectcoördinator en adviseur voor diverse projecten, o.a. de Beursvloer en Maatschappelijke stage. 'Door mijn werk bij VC Utrecht de afgelopen tien jaar heb ik veel kunnen doen, zien en ervaren,' vertelt Judith. 'Mijn werkzaamheden naast VC Utrecht hebben mij verrijkt en extra bagage gegeven. Ik heb ik een groot netwerk kunnen opbouwen in het Utrechts maatschappelijk veld, maar ook daarbuiten. Ik kijk er erg naar uit om samen met de partners in de stad, uit welzijn en daarbuiten, mooie dingen op te zetten om op deze manier de vrijwillige inzet in de stad nog meer kleur  te geven!'. 

Profiel Judith Deynen
Naast haar werk voor VC Utrecht is Judith actief voor RCE Rhine-Meuse/United Nations University, OPEDUCA: waar ze scholen adviseert en meedenkt over de ontwikkeling en uitvoering van concepten en instrumenten in het kader van duurzame leerprocessen, nationaal en internationaal. Ook is ze bestuurslid van de initiatiefgroep die een Vrijeschool voor het voortgezet onderwijs in Utrecht opzet. Judith was in het verleden projectleider van In Holland staat een huis (voor kwetsbare burgers), Stichting Wigwam Vallei Nederland (vakantieweken) en het Wijkgezondheidsfeest GG&GD (opdracht gemeente Utrecht).