Home

Alternatief home

Beursvloer Utrecht 2018

Op woensdag 13 juni vond de 13e editie plaats van de Beursvloer Utrecht. De Beursvloer Utrecht is een jaarlijks evenement waarop zo veel mogelijk maatschappelijke matches worden gemaakt tussen bedrijven en organisaties die met vrijwilligers werken.

Organisatie centraal: Loeren bij de Boeren

Loeren bij de Boeren is een festival op 8 juli in een boomgaard in Houten, waarop theater, kunst en muziek centraal staan. De organisatie is op zoek naar vrijwilligers voor kassa, horeca, sfeerbeheer, crewcatering, pendelbusdienst, kinderkunst, bouw, aankleding en afbouw. Je krijgt een festival-t-shirt, eten en drinken tijdens je dienst en een gratis festivalticket.

Studenten VrijwilligersFietstour door Utrecht Oost & Zuid

Tijdens de studenten fietstour door Utrecht Oost en Zuid konden studenten kennis maken met vrijwilligerswerk in de buurt. Ze gingen langs bij Stichting Move, FC Utrecht, Theater de Musketon, asr, Koppelsteede, De Saffier, Buurtcentrum Hart van Hoograven en moestuin de Koningshof. De geslaagde tocht werd afgesloten met een biologisch diner. Foto's: Lucy Nieuwdorp en Iris Zoric/ MediaMakers Utrecht

Organisatie centraal: meld je aan!

Jouw organisatie een week lang in dit blok? Dit blok op onze homepage is een mooie plek om een keer extra op te vallen! Iedere week staat een andere organisatie uit onze vacaturebank centraal. Het is uiteraard mogelijk om jullie organisatie aan te melden. Lees voor je je aanmeldt wel even de voorwaarden onderaan het aanmeldformulier.