Home

Alternatief home

Vinder: dé app voor vrijwilligerswerk

Met onze app Vinder vinden potentiële vrijwilligers snel en simpel klussen in hun eigen buurt. Net als op Tinder kunnen gebruikers swipen naar de juiste match! De app is beschikbaar in zowel de Play- als App-store. Jullie vacature ook in onze app?

Organisatie centraal: Young & Fair

Young & Fair organiseert verschillende evenementen en activiteiten gericht op de thema's: finance, food en fashion. Wil jij helpen met het organiseren van het Fair Fashion Festival in Utrecht of aan de slag als bestuurslid? Bekijk de vacatures! 

MEDIAMAKERS!

Wil je nieuwe foto’s voor je website? Wil je mooie portretten van de mensen die zich voor jouw organisatie inzetten? Of wil je evenementen die je organiseert mooi in beeld brengen? Onze MediaMakers komen het graag voor je vastleggen!

Geslaagde Beursvloer!

Wat een geslaagde Beursvloer! Ruim 90 maatschappelijke organisaties, bedrijven, eenpitters, initiatieven en de gemeente waren volop aan het (maatschappelijk) netwerken. Wethouder Maarten van Ooijen en Fleur van Big Brothers Big Sisters Utrecht opende de Beursvloer als eerste match, met een slag op de gong! Dank aan De Volksbank Utrecht voor de fijne locatie! Foto MediaMakers - Lucy Nieuwdorp