Home

Alternatief home

WijMakenUtrecht-Vrijwilligerstrofee

Gezocht: inspirerende vrijwilligers, organisaties en lokale initiatieven die het afgelopen jaar onze stad, wijk of buurt een stukje mooier maakten. Nomineer ze en wie weet winnen ze de WijMakenUtrecht-vrijwilligerstrofee! 

Organisatie centraal: Handwerkgroep Van Hagar tot Ruth

Hagar betekent 'vluchteling' en Ruth betekent 'vriendin'. Dit handwerk/naaiatelier is gericht op het samenbrengen van vluchtelingen en buurtbewoners in meerdere wijken in Utrecht door handwerklessen (hagar groepen) en naailessen (Ruth groepen) aan te bieden. Ze zoeken vrijwilligers voor het geven van zowel naailessen (aan beginners) als handwerkles.

In's & out's van de Domstadpolis - ma 9 okt 19.30 uur

'Hoe zit dat precies met aansprakelijkheid?' 'Er is schade: wat moet ik nu doen?
De Domstadpolis - Utrechts eigen VNG vrijwilligersverzekering - kent geen geheimen meer voor jou na deze info-avond! Vooral heel geschikt voor mensen die regelmatig met vrijwilligers (samen) werken: actieve bewoners(initiatieven), coördinatoren, bestuursleden (zelf ook vaak vrijwilligers), sociaal makelaars, adviseurs wijkbureau, etc. 

Organisatie centraal: meld je aan!

Jouw organisatie een week lang in dit blok? Dit blok op onze homepage is een mooie plek om een keer extra op te vallen! Iedere week staat een andere organisatie uit onze vacaturebank centraal. Het is uiteraard mogelijk om jullie organisatie aan te melden. Lees voor je je aanmeldt wel even de voorwaarden onderaan het aanmeldformulier.