Home

Alternatief home

Paasbrunch voor vrijwilligers

De woensdag voor Pasen organiseren we een feestelijke Paasbrunch voor Utrechtse vrijwilligers. Als een bedankje en waardering voor hun inzet. Wil jij erbij zijn? Vul dan het aanmeldformulier in! Uiterlijk 14 maart hoor je of we een plekje op de gastenlijst voor je hebben!  

Organisatie centraal: Happietaria

Happietaria is een pop-up restaurant, gerund door vrijwilligers en studenten. De opbrengst is volledig bestemd voor het goede doel, dit jaar is dat het bestrijden van geweld tegen vrouwen. Happietaria is nog t/m 13 maart geopend! Als vrijwilliger kun je aan de slag bij: keuken-voorbereiding (14:00-19:00), bediening (16.00-23.00), bar (16:30-23:00) of in de keuken (17.00-23.00). 

NLdoet: 9 en 10 maart 2018

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje mee te vrijwilligen tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland!

Organisatie centraal: meld je aan!

Jouw organisatie een week lang in dit blok? Dit blok op onze homepage is een mooie plek om een keer extra op te vallen! Iedere week staat een andere organisatie uit onze vacaturebank centraal. Het is uiteraard mogelijk om jullie organisatie aan te melden. Lees voor je je aanmeldt wel even de voorwaarden onderaan het aanmeldformulier.