Home

Alternatief home

Geslaagde BuurtBeursvloer

De eerste editie van de BuurtBeursvloer in Leidsche Rijn en Vleuten - De Meern was een groot succes. Met een opkomst van ongeveer 50 mensen waaronder maatschappelijke organisaties, bedrijven, ZZP'ers en vrijwilligers. Er zijn succesvolle matches gemaakt, er is genetwerkt en er zijn leuke goodies vergeven. Met dank aan: Welzaam Utrecht en DOENJA Dienstverlening. Voor de foto's bekijk het facebookalbum:  https://www.facebook.com/vcutrecht/

Kom naar de feestavond van de Utrecht Doet Vrijwilligers Trofee

De Utrecht Doet Vrijwilligers Trofee, de trofee voor de meest inspirerende initiatieven en vrijwilligers van 2018, wordt uitgereikt op 7 december. En jij kunt daarbij zijn: we nodigen op deze feestavond de Utrechtse vrijwilligers uit voor een gezellig diner! Dus doe je vrijwilligerswerk in Utrecht? Laat je dan lekker een avond in de watten leggen.

Multiculturele lunchbijeenkomst 'Nieuwe Utrechters en vrijwillige inzet' groot succes!

Onze lunchbijeenkomst over het samenwerken met vluchteling-vrijwilligers was een groot succes. Vele Utrechtse organisaties wisselden inzichten uit en verstevigden hun banden voor nog betere communicatie en verbinding met Nieuwe Utrechters. Voor meer foto's: klik hier! 
Foto's door: Iris Zoric / MediaMakers VC Utrecht

Organisatie centraal: Taal Doet Meer

Taal Doet Meer zorgt ervoor dat Utrechters kunnen meedoen in de samenleving. De Nederlandse taal is de rode draad, want taal is nodig om een baan te vinden, met de leerkracht van je kinderen te praten, naar de huisarts te gaan, met een computer te werken of je huiswerk te maken. Wil jij vrijwilligerswerk doen met taal? Er zijn tal van mogelijkheden bij Taal Doet Meer.