Evenement Ontmoeting

NieuwjaarsTOOST 2018 Leidsche Rijn / Vleuten-de Meern

We vieren samen dat Leidsche Rijn en Vleuten-de Meern bruisende wijken zijn, waar allerlei soorten unieke initiatieven volop bloeien. We nodigen alle wijkbewoners uit die nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal te beleven is in onze wijken.

Ben je actief in de wijk? Of wil je meedenken of meehelpen met andere actieve bewoners? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat er allemaal in de wijk gebeurt? Dan ben je van harte welkom om kennis (met elkaar en met de wijk) maken tijdens deze TOOST! Er is gelegenheid om je initiatief te pitchen. Bij binnenkomst kun je je aanmelden, er zijn dit jaar 10 plekken beschikbaar. En je kunt naar andere initiatiefnemers luisteren die hun oproep doen, verhaal vertellen of hun ervaringen willen delen.

Leerlingen van het Leidsche Rijn College serveren tijdens deze TOOST de hapjes en drankjes. De hapjes worden gemaakt door de dames van Mama’s Koelkast.

Kom ook gezellig meepraten, meeluisteren en het nieuwe jaar mee vieren. Natuurlijk zijn kinderen ook welkom en we hebben een activiteit voor ze georganiseerd.

Tijdens de TOOST: Uitreiking van het Gouden Stokstaartje 2018, dé jaarlijkse wisseltrofée voor “Initiatiefnemer voor de wijken Leidsche Rijn en Vleuten – de Meern”. Een stokstaartje is sociaal, waakzaam, grappig, actief, energiek, vriendelijk en een harde groepswerker.
Dit stokstaartje logeert elk jaar ergens anders in Leidsche Rijn of Vleuten - de Meern. Waar logeert het stokstaartje in 2018? Bij iemand die is voorgesteld door jou, misschien?

Graag tot ziens, je hoeft jezelf niet aan te melden. 

De TOOST 2018 wordt georganiseerd door:

actieve bewoners uit Leidsche Rijn en Vleuten-de Meern, medewerkers en leerlingen van het Leidsche Rijn College, mensen van JOU Jongerenwerk Utrecht, mensen van DOENJA, mensen van Welzaam, mensen van de Wijkbureaus gemeente Utrecht, mensen van de Vrijwilligerscentrale Utrecht en vele anderen.

12
Januari 2018
Tijdstip
17.00 tot 19.00 uur
Soort evenement
Ontmoeting
Wijk
Adres
Leidsche Rijn College, Maartvlinder 1, 3544 DA UTRECHT
Toegang
Gratis