Vrijwilligerswerk in corona-tijd


Utrecht in coronatijdZo snel als het coronavirus zich verspreidde, zo snel ontstonden ook mooie initiatieven in onze stad. Utrecht toont haar creativiteit, vindingrijkheid en saamhorigheid! Onze partner Deedmob ontwikkelde een speciale digitale vacaturebank waar je je als coronavrijwilliger aan kunt melden: Coronahelpers Utrecht


Ook in deze tijd is VC Utrecht er om vrijwilligers, initiatieven en maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Wel met aangepaste dienstverlening: langs komen (in onze vacaturebank) is helaas even niet mogelijk. 


In het handige overzicht van het NIZU en Dock vind je initiatieven en plekken in de stad of in jouw eigen wijk waar je een bijdrage kunt leveren.

Onze partners NIZU en Dock sloegen de handen ineen en maakten dit complete overzicht van initiatieven en acties in de stad: van praktische hulp tot online contact. 

Vacaturebank

Uiteraard kun je ook terecht in onze digitale vacaturebank. We helpen je graag als je je nu wilt oriënteren op (structureel) vrijwilligerswerk. We beantwoorden je vragen, denken mee, geven uitleg over de digitale vacaturebank en over (corona)activiteiten. Mail naar [email protected]

Coronatijd: tips voor organisaties

Je organisatie draaiende houden en waar nodig aanpassen.
Extra vrijwilligers
Heb je vrijwilligers nodig ...
Lees meer

Financiële steun voor sociale initiatieven

Een aantal fondsen stelt geld ter beschikking voor projecten die kwetsbare doelgroepen in de corona-crisis ...
Lees meer

Initiatieven en acties in corona-tijd

We maakten een overzicht van nieuwe initiatieven en projecten in corona-tijd.
Lees meer

Powered by Deed‌mob Tools ·