VC Utrecht heeft een overzicht van alle actieve taalorganisaties in Utrecht en hun actuele vacatures. Door het beantwoorden van onderstaande vragen kunnen wij jou advies op maat geven over de organisatie die het beste bij jou past. Je ontvangt per mail twee passende organisaties/vacatures. 

Taalmaatje: één op één. Je spreekt wekelijks zo'n 1.5 uur af met een laaggeletterde, waar en wanneer het jullie het beste uitkomt. Je oefent samen de taal of gaat aan de slag met een methode. Les geven: groepjes. Lesgeven aan groepen doe je meestal niet alleen, de volledige groep wordt opgesplitst naar niveau, waarna iedere vrijwilliger een eigen groepje onderwijst. De plaats en tijdstip zijn iedere week hetzelfde. Veel organisaties hebben methodes beschikbaar maar bij sommigen maak je (daarnaast) zelf het lesmateriaal. Klassenassistent: kleine groepjes. Je ondersteunt een professional en geeft één op één extra uitleg en/of begeleid een klein groepje in de klas. Wekelijks op een vaste dag, tijdstip en locatie.

Bedankt voor het invullen van de vragen. Als je hieronder je naam, emailadres en telefoonnummer invult, ontvang je binnen 10 werkdagen twee passende organisaties toegestuurd.

Handig voor als we even wat met je willen afstemmen.