VC Utrecht heeft een overzicht van alle actieve (digi)taalorganisaties in Utrecht en hun actuele vacatures. Door het beantwoorden van onderstaande vragen kunnen wij jou advies op maat geven over de organisatie of vacature die het beste bij jou past. 

Taalmaatje: één op één. Je spreekt elke week zo'n 1,5 uur af met een laaggeletterde, waar en wanneer het jullie het beste uitkomt. Je oefent samen de taal of gaat aan de slag met een methode. Lesgeven: groepen. Lesgeven aan groepen doe je meestal niet alleen, de volledige groep wordt opgesplitst naar niveau, waarna iedere vrijwilliger een eigen groepje onderwijst. Plaats en tijdstip zijn iedere week hetzelfde. Veel organisaties hebben methodes beschikbaar, maar bij sommige maak je (daarnaast) zelf het lesmateriaal. Klassenassistent: kleine groepjes. Je ondersteunt een professional en geeft één op één extra uitleg en/of begeleidt een klein groepje in de klas. Wekelijks op een vaste dag, tijdstip en locatie.

Bedankt voor het invullen van de vragen. Vul hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.