Post | juli 2020 | vinder | 1 min lezen

Zo werkt het | voor vrijwilligers

Hoe werkt Vinder precies? Simpel! Maak een profiel aan en stel je voorkeuren in. Zo kun je aangeven of je vacatures wilt vinden bij jou in de buurt, hoeveel tijd je beschikbaar bent en in welke sectoren jij interesse hebt. Swipe vervolgens langs de vacatures van verschillende voor jou interessante organisaties en vind iets wat bij je past. Sla je favorieten eenvoudig op en leg via de chatfunctie meteen contact met de organisatie waarin je bent geïnteresseerd.


In dit korte filmpje zie je hoe het in de praktijk werkt:Organisaties

Wist je dat er in Utrecht ruim 1.800 organisaties, stichtingen en initiatieven zijn die met vrijwilligers (samen)werken? In wijken en buurten, op festivals en evenementen, in het ziekenhuis en bij de dierenambulance. Nergens kunnen vrijwilligers gemist worden.

 

In de Vinder, vrijwilligersapp vertellen ze meer over hun werkzaamheden, activiteiten en vacatures. Swipe langs vacatures van veel verschillende organisaties en vind iets wat bij je past. Sla je favorieten eenvoudig op en leg via de chatfunctie meteen contact met de organisatie waarin je bent geïnteresseerd. 


Deel blogpost